Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ioniq 7: Κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο το νέο SUV της Hyundai
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ioniq 7: Κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο το νέο SUV της Hyundai

21/2/2024

Ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ν. Κορέας.
Θα υιοθετήσει τη σχεδίαση του concept Seven.
Με δύο οθόνες και κάμερες αντί για καθρέπτες.
Δύο επιλογές μπαταρίας και αυτονομία έως 489 χλμ.

Ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ν. Κορέας

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουσάν, τον Ιούνιο του 2024 στη Ν. Κορέα, θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο Hyundai Ioniq 7. Το νέο ηλεκτρικό, θα αποτελέσει το τρίτο μοντέλο της οικογένειας Ioniq, μετά τα Ioniq 5 και Ioniq 6, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει στη Νότια Κορέα μετά την παρουσίασή του.

Θα υιοθετήσει τη σχεδίαση του concept Seven

Το καλοκαίρι απέχει ακόμα κάποιους μήνες, ωστόσο το μεγάλο ηλεκτρικό SUV συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, προκειμένου να είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του. Μάλιστα, καμουφλαρισμένα πρωτότυπα έχουν εντοπιστεί από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς, δείχνοντας πως όταν θα ντεμπουτάρει το νέο SUV, θα έχει σχεδίαση ανάλογη με του concept Seven, δηλαδή του πρωτότυπου, που αποτέλεσε τον προπομπό του.

Με δύο οθόνες και κάμερες αντί για καθρέπτες

Όσον αφορά, το εσωτερικό, το Ioniq 7 περιμένουμε να έχει μια ορθογώνια οθόνη πίσω από το τιμόνι μέχρι το κέντρο του ταμπλό, στην οποία θα περιλαμβάνονται ο πίνακας οργάνων αλλά και η οθόνη του infotainment, ενώ είναι πιθανό να έρχεται με οθόνες αντί για καθρέπτες στις πιο πλούσιες εκδόσεις. Οι φίλοι των μπουτόν θα χαρούν να μάθουν ότι ο χειρισμός του κλιματισμού αλλά και αρκετών άλλων λειτουργιών θα εξακολουθήσει να γίνεται με κουμπιά.

Δύο επιλογές μπαταρίας και αυτονομία έως 489 χλμ.

Το Ioniq 7 αναμένεται να μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Kia EV9, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά. Το νέο ηλεκτρικό SUV της Hyundai πιθανότατα θα προσφέρει δύο επιλογές μπαταριών. Η πρώτη λέγεται πως θα είναι μια μπαταρία 76,1 kWh, η οποία θα παρέχει αυτονομία 370 χλμ. και η δεύτερη επιλογή θα είναι μια μεγαλύτερη μπαταρία 99,8 kWh, η οποία θα προσφέρει εμβέλεια έως και 489 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις