Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep Wagoneer S: Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Wagoneer S: Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες

9/2/2024

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες του Jeep Wagoneer S.
Καλαίσθητη και premium σχεδίαση.
Τέσσερις οθόνες στην καμπίνα.
Με 600 ίππους.

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες του Jeep Wagoneer S

Στη δημοσίευση των πρώτων επίσημων εικόνων του Jeep Wagoneer S προχώρησε η μάρκας, δίνοντας μια πολύ δυνατή «γεύση» του νέου της SUV. Παράλληλα, η Jeep δημοσίευσε και εικόνες από την καμπίνα, που εξοπλίζεται με τέσσερις οθόνες και χειριστήρια ευαίσθητα στο άγγιγμα.

Καλαίσθητη και premium σχεδίαση

Κοιτώντας τις εικόνες από το εξωτερικό του Jeep Wagoneer, οι λεπτές φωτιζόμενες LED μπάρες μπροστά και πίσω, αλλά και η αεροτομή στο τέλος της οροφής είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή. Από κει και πέρα, η μεγάλη γυάλινη ηλιοροφή και οι εντυπωσιακές ζάντες είναι κάποια ακόμα από τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού SUV, που αναμένεται να βρίσκεται στις αγορές το 2025.

Τέσσερις οθόνες στην premium καμπίνα

Στην καμπίνα, το ταμπλό του Jeep Wagoneer S θα εξοπλίζεται με έως και τέσσερις διαφορετικές οθόνες. Μία θα έχει το ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων, δεξιά της θα βρίσκεται αυτή για το infotainment, ενώ υπάρχει και μία τρίτη οθόνη μπροστά από τη θέση του συνοδηγού. Τέλος, η τέταρτη οθόνη δεσπόζει κάτω από αυτή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και όπως φαίνεται χρησιμεύει για τις ρυθμίσεις του κλιματισμού. Η κεντρική κονσόλα έχει αποτελέσει τη βάση του μπουτόν εκκίνησης/τερματισμού του κινητήρα, του επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και αυτού των πέντε προφίλ οδήγησης. Παράλληλα, μία ποτηροθήκη με δύο θέσεις δίνει επίσης το παρών, την ώρα που ο premium χαρακτήρας του SUV αυξάνεται ακόμα περισσότερο μέσω της μαύρης δερμάτινης επένδυσης και των κουμπιών που είναι ευαίσθητα στην άγγιγμα. Να σημειωθεί πως μέρος του εξοπλισμού θα είναι και ένα ηχοσύστημα McIntosh, συνοδευόμενο από 19 ηχεία!

Με 600 ίππους

Το νέο SUV θα είναι τετρακίνητο, θα αποδίδει έως 600 ίππους και θα φτάνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα. Πιθανότατα θα έχει ως βάση του την πλατφόρμα STLA Large, θα εξοπλίζεται με πακέτα μπαταριών 85 έως 118 kWh και θα έχει αυτονομία περίπου στα 644 χλμ., σύμφωνα με τις φήμες.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις