Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep Wrangler Willys 4xe: Νέα υβριδική έκδοση
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Wrangler Willys 4xe: Νέα υβριδική έκδοση

15/9/2022

Η Jeep επεκτείνει τη σειρά υβριδικών της, παρουσιάζοντας μία νέα έκδοση για το σκληροτράχηλο SUV της, το Jeep Wrangler Willys 4xe.

Ακόμα πιο σκληροτράχηλο

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit, έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της η νέα έκδοση Willys για το Jeep Wrangler 4xe, πλήρως εφοδιασμένο με off-road εξοπλισμό που το κάνουν ακόμα πιο «πολεμικό».
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πλούσιος βασικός εξοπλισμός

Το νέο Wrangler θα κυκλοφορήσει στην αγορά με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και φώτα ομίχλης ως στάνταρ, ενώ οι πελάτες που θα επιλέξουν την εν λόγο έκδοση, θα απολαμβάνουν μουσική από το ηχοσύστημα της Alpine με συνολικά 9 ηχεία, ειδικά πατάκια δαπέδου και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε μαύρο χρώμα. Επιπλέον, την έκδοση θα χαρακτηρίζει μία μαύρη μάσκα και ειδική κουκούλα με το λογότυπο Willys με το μοτίβο Electric Blue του 4xe. Στο Willys 4xe θα είναι διαθέσιμο και το πακέτο Sun and Screen, ο οποίο προσθέτει μία οθόνη αφής 8,4 ιντσών και το Sky One-Touch Power-Top.
 

Ίδιο κινητήριο σύνολο απόδοσης 375 ίππων

Κάτω από το καπό βρίσκουμε τον ίδιο κινητήρα, δηλαδή τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο δίλιτρο με μία υβριδική διάταξη δύο ηλεκτρικών κινητήρων, προσφέροντας συνολική απόδοση στους 375 ίππους και 637 Nm ροπής. Ένα αυτόματο κιβώτιο TorqueFlite 8 σχέσεων μεταφέρει την ιπποδύναμη και στους τέσσερις τροχούς, ενώ χάρη στο plug-in σύστημα προσφέρεται μία ηλεκτρική αυτονομία 33 χλμ. από μία μπαταρία 17 kWh.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε