Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Kia EV6: Με βραβείο «Red Dot: Best of the Best 2022»

Kia EV6: Με βραβείο «Red Dot: Best of the Best 2022»

22/3/2022

Το ηλεκτρικό EV6 φέρνει άλλον έναν τίτλο στα ράφια της Kia, εφόσον τιμήθηκε με το βραβείο «Red Dot: Best of the Best» για τον πρωτοποριακό και καινοτόμο design του.

Άλλο ένα βραβείο στο βιογραφικό του

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κατέκτησε τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» το Kia EV6, συνεχίζει δυναμικά την βραβευμένη πορεία του κερδίζοντας αυτή τη φορά τη κορυφαία νίκη στα βραβεία σχεδίασης Red Dot 2022. Η 50μελής κριτική επιτροπή του διεθνούς διαγωνισμού σχεδίασης απένειμε στο EV6 το βραβείο «RedDot: Best of the Best» για τον πρωτοποριακό και καινοτόμο σχεδιασμό του. Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover ανακηρύχθηκε επίσης νικητής στην κατηγορία RedDot: «Καινοτόμα Προϊόντα».

Η φιλοσοφία «Opposites United»

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Kia, το EV6 συμβολίζει τη νέα κατεύθυνση της μάρκας. Το ηλεκτρικό crossover αναπτύχθηκε με βάση τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia «Opposites United», η οποία αντιπαραβάλλει συνδυασμούς αιχμηρών στιλιστικών στοιχείων και γλυπτικών σχημάτων. Επιπρόσθετα, το EV6 είναι το πρώτο Kia βασισμένο στην πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP) του Ομίλου Hyundai. Η εν λόγο πλατφόρμα προσφέρει στο EV6 ένα ευρύχωρο εσωτερικό, με αυτονομία έως και 528 χιλιόμετρα και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 800 volt, επιτρέποντας παράλληλα τη φόρτιση από 10 έως 80% σε μόλις 18 λεπτά, όπως υποστηρίζει.

Το 2009 το πρώτο βραβείο της Kia στο Red Dot

Το EV6 συνεχίζει την εντυπωσιακή σειρά επιτυχιών της Kia στα βραβεία Red Dot από το 2009, όταν το Kia Soul έγινε το πρώτο αυτοκίνητο από κορεατική μάρκα που έλαβε το βραβείο, ενώ συνολικά 27 μοντέλα της Kia έχουν βραβευτεί με το βραβείο Red Dot. Πιο συγκεκριμένα, το EV6 είναι το έκτο μοντέλο της Kia που λαμβάνει το βραβείο Red Dot «Best of the Best».

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε