Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mazda MX-5: Στα σκαριά η νέα γενιά

Mazda MX-5: Στα σκαριά η νέα γενιά

14/9/2022

Δοκιμαστικά μοντέλα Mazda MΧ-5 εθεάθησαν στον δρόμο να πραγματοποιούν δοκιμές, «μαρτυρώντας» πως η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει την νέα γενιά του εμβληματικού roadster.

Στη Γερμανία τα δοκιμαστικά πρωτότυπα

Η Mazda έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές για το επόμενο MX-5, με το μοντέλο να τεστάρεται στους δημόσιους δρόμους της Γερμανίας. Το μοντέλο που συνέλαβαν οι φωτογράφοι, φέρει ένα ελαφρύ καμουφλάζ στην μπροστινή μάσκα, κάτι που πυροδότησε τις φήμες πως πρόκειται για δοκιμαστικό «μουλάρι» της νέας γενιάς.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πισωκίνητη πλατφόρμα με fun to drive προσανατολισμό

Εξωτερικά, τα δοκιμαστικά πρωτότυπα είχαν το ίδιο αμάξωμα με την τρέχουσα γενιά, κάτι που επιβεβαιώνει το ότι η Mazda συνεχίζει πυρετωδώς την ανάπτυξη, με το μοντέλο  παραγωγής να βρίσκεται υπό εξέλιξη και αναμένεται να φτάσει στα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν, το ιαπωνικό στρατόπεδο κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο θα βασίζεται σε μία πισωκίνητη πλατφόρμα με «fun to drive» προσανατολισμό.

Ο νέος SkyActiv-X με ήπια υβριδική τεχνολογία

Το νέο MX-5 θα φτάσει αισίως στην 5η του γενιά, εφοδιασμένο με τον εξελιγμένο κινητήρα της Mazda, SkyActiv-X, ενώ θα συνδυάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία, προκειμένου να ανταπεξέλθει στους επερχόμενους πιο αυστηρούς κανονισμούς για τους ρύπους.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε