Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Με έξτρα αυτονομία και 27άρα οθόνη το ανανεωμένο Genesis G80
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με έξτρα αυτονομία και 27άρα οθόνη το ανανεωμένο Genesis G80

1/7/2024

Ελάχιστες αλλαγές εξωτερικά.
Νέα 27άρα οθόνη στην καμπίνα.
370 άλογα και μεγαλύτερη αυτονομία.
Τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθεί το εμπορικό του λανσάρισμα.

Η Genesis ανανέωσε το ηλεκτρικό G80

Επίσημο ντεμπούτο έκανε το ανανεωμένο ηλεκτρικό Genesis G80 στη Νότια Κορέα. Το χωρίς ρύπους premium σεντάν της κορεατικής μάρκας έφτασε με νέα μπαταρία και μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ προσφέρει περισσότερες ανέσεις στην καμπίνα.

Ελάχιστες αλλαγές εξωτερικά

Κάνοντας την αρχή από το εξωτερικό μέρος, οι αλλαγές περιορίζονται αποκλειστικά στις ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα στο μπροστινό μέρος, αλλά και κάποια νίκελ διακοσμητικά στοιχεία στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Η Genesis προσφέρει επιπλέον ένα σετ νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ενώ οι διαιρούμενοι προβολείς LED υιοθετούν την τεχνολογίας Micro Lens Array (MLA).

Νέα 27άρα οθόνη στην καμπίνα

Το φρεσκαρισμένο ηλεκτρικό Genesis G80 είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του αυξάνοντας το μεταξόνιο κατά 130 χιλιοστά, για να φτάνει πλέον τα 3.139 χλστ. Αυτή η αλλαγή μεγαλώνει τους χώρους στην καμπίνα για τους πίσω επιβάτες. Εκτός από τον επιπλέον χώρο, το πολυτελές σεντάν υιοθετεί μια οθόνη OLED 27 ιντσών, που ενσωματώνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του infotainment σε ένα πλαίσιο. Οι οθόνες στην καμπίνα πολλαπλασιάζονται εάν κάποιος προσθέσει αυτές που βρίσκονται τοποθετημένες στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων για να μπορούν οι επιβάτες των πίσω ανακλινόμενων VIP καθισμάτων.

370 άλογα και μεγαλύτερη αυτονομία

Η Genesis πρόσθεσε μια νέα μπαταρία χωρητικότητας 95,4 kWh, αλλάζοντας αυτή των 87,2 kWh του προκατόχου του. Ως εκ τούτου η αυτονομία αυξήθηκε από τα 427 στα 475 χιλιόμετρα, σύμφωνα τον κορεατικό κύκλο δοκιμών. Αλλαγές στο σύστημα κίνησης δεν αναφέρονται, οπότε το ηλεκτρικό Genesis G80 συνεχίζει να εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικού κινητήρες που του αποφέρουν συνδυαστικά 370 άλογα και 700 Nm ροπής.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις