Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε τη νέα Mercedes-Benz AMG A 45 S 4Matic+ 421PS

Διαβάστηκε από 29442 αναγνώστες - 14/10/2019

Η Mercedes-Benz μας δίνει νέο υλικό. Η AMG A 45 S 4Matic+ έχει πολύ καλή οδική συμπεριφορά και... ροκάρει για τα καλά έως το κέντρο της απόλαυσης, με τα 421 άλογα.

Η AMG τα κατάφερε για τα καλά! 421PS από ένα δίλιτρο, turbo κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, σχεδόν κανένας άλλος δεν τα έχει πάει εξίσου καλά! Επιπλέον, προκειμένου να μη ζεσταθεί υπερβολικά η κατάσταση και παρά την αυξημένη υπερπλήρωση, η AMG χρησιμοποιεί το σύστημα κλιματισμού για την ψύξη του κινητήρα. Πολύ έξυπνο.



Τι εμπειρίες έχει βιώσει η A-Class της Mercedes-Benz... Από... κυνηγός ζώων (θυμάστε τα crash-test της πρώτης γενιάς;) έχει πλέον καταλήξει να είναι ένα από τα καλύτερα μικρομεσαία αυτοκίνητα. Το δε, συγκεκριμένο μοντέλο τα πάει πραγματικά πολύ καλά. Δε διακρίναμε καθόλου turbo lag στη λειτουργία του κινητήρα, ο οποίος παρέχει την ισχύ του πολύ ομοιόμορφα σε αυτήν την AMG A 45 S. Έως τις 7.200 σ.α.λ. «στροφάρει» τόσο όμορφα όσο ένας ατμοσφαιρικός. Ταυτόχρονα η μελωδία που εκπέμπει από το κλαπέτο της εξάτμισης είναι τόσο ελκυστικά σκληροπυρηνική, ενώ σφυρίζει αστραπιαία μέσω των οκτώ σχέσεων του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων: Για τα πρώτα 100 km/h από στάση αυτή η A-Class χρειάζεται μόλις 3,9 δευτ. Μήπως ακόμα και η νέα Porsche 911 θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί;

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις