Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes E-Class με νέα έκδοση Night Edition
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes E-Class με νέα έκδοση Night Edition

4/5/2022

Η Mercedes αποκάλυψε τη νέα έκδοση Night Edition για την E-Class αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την γκάμα του γερμανικού μοντέλου, την ίδια ώρα που εξελίσσεται η επόμενη γενιά.

Νέα έκδοση για κουπέ, κάμπριο, σεντάν και βάγκον

Λίγο πριν παρουσιαστεί η νέα γενιά της Mercedes E-Class, η γερμανική μάρκα προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης Night Edition για το τρέχον μοντέλο. Η εν λόγω έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και θα έχει ως βάση την έκδοση AMG Line που συνοδεύεται με το Night Package και προσφέρεται και για τα τέσσερα στυλ αμαξώματος.

Με αρκετά «σκοτεινή» και επιθετική εμφάνιση

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την Mercedes, παρατηρούμε την κουπέ και την κάμπριο εκδοχή, αφού τα δίθυρα μοντέλα θα είναι τα πρώτα που θα βγουν στην αγορά, με το σεντάν και το βάγκον να έρχονται αμέσως μετά. Όπως δηλώνει και το όνομα της έκδοσης, η Night Edition E-Class διαθέτει πλήθος από σκούρες πινελιές ολοκληρώνοντας τη «σκοτεινή» εμφάνισή της, όπως αυτές που συναντάμε στη «διαμαντένια» μπροστινή μάσκα και στις απολήξεις της εξάτμισης. Το σήμα «Night Edition» διακρίνεται στα μπροστινά φτερά, ενώ η Mercedes υποστηρίζει ότι το σεντάν και το βάγκον θα συνοδεύονται από μαύρη πίσω αεροτομή.

Πλουσιοπάροχος εξοπλισμός με αρκετές δόσεις πολυτέλειας

Στο εσωτερικό της, η Night Edition διαθέτει ένα μοντέρνο διάκοσμο με μαύρη δερμάτινη επένδυση, που δηλώνει το «σκοτεινό» χαρακτήρα της, ενώ ως εναλλακτική προσφέρεται και ο συνδυασμός Alcantara και δέρματος. Το μάτι πέφτει πάνω στην κεντρική κονσόλα που αποτελείται από ξύλο τέφρας και φέρει το λογότυπο «Night Edition», καθώς μέρος του βασικού εξοπλισμού παραμένουν τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και ταμπλό με δερμάτινη επένδυση, δείγμα πως τα μοντέλα είναι πλουσιοπάροχα εξοπλισμένα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε