Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πλήρης γκάμα plug-in υβριδικών μοντέλων

Διαβάστηκε από 58981 αναγνώστες - 6/11/2020

Η Mercedes-Benz διαθέτει την πληρέστερη και μεγαλύτερη γκάμα εξελιγμένων plug-in hybrid μοντέλων, που είναι ιδανικά τόσο για τους ιδιώτες λόγω της χαμηλής κατανάλωσης, της γρήγορης φόρτισης και της απαλλαγής από τέλη κυκλοφορίας, όσο και για τους εταιρικούς χρήστες όντας απαλλαγμένα από φόρο χρήσης και ενταγμένα στο πρόγραμμα κρατικής επιδότησης «κινούμαι ηλεκτρικά». Τα τεχνολογικά προηγμένα Plug-in υβριδικά μοντέλα της Mercedes-Benz βασίζονται σε  καινοτόμες τεχνολογίες και είναι πιστά σε όσα πρεσβεύει το όνομα της πολυτελούς φίρμας: αξιοπιστία, ελκυστική σχεδίαση, οδηγική απόλαυση, κορυφαία πρακτικότητα και αξεπέραστη ασφάλεια.
 
Οι compact Β-Class Sports Tourer  και CLA Coupe

Mercedes-Benz έχει εμπλουτίσει όλα τα compact μοντέλα της με τις καινοτόμες εκδόσεις EQ Power, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές των αγοραστών αυτής της κατηγορίας. Έτσι λοιπόν το ίδιο αποδοτικό συνδυαστικό σύνολο των 218 ίππων θα συναντήσουμε και στις Β-Class Sports Tourer και CLA Coupe. Η Β250e δημιουργεί ένα άκρως ελκυστικό πακέτο για τους οικογενειάρχες που αναζητούν πολυτέλεια και πρακτικότητα σε μικρές διαστάσεις, με έξυπνες λύσεις στην ευρύχωρη καμπίνα και τον χώρο αποσκευών. Η πιο σπορτίφ CLA 250e με την κουπέ αισθητική της και την ελκυστική σχεδίαση κάνει πολλά κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά της. O ασυμβίβαστος χαρακτήρας της και η διαφορετικότητά της αποτελούν ιδανική επιλογή για να ξεχωρίσεις.

Οι λιμουζίνες C-Class, E-Class και S-Class

Τα σεντάν μοντέλα της Mercedes-Benz ανέκαθεν αποτελούσαν σύμβολο κύρους και πολυτέλειας, αποτελώντας τους τεχνολογικούς πρωτοπόρους στην κατηγορία τους. Το μεσαίο σεντάν της, η C-Class (sedan και estate), αποδεικνύει την τεχνολογική κυριαρχία της φίρμας συνδυάζοντας πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες με την ηλεκτρική ενέργεια. Η C 300 e των 306 ίππων και η C300 de των 320 ίππων, αμφότερες με ροπή 700 Nm διαθέτουν τα εχέγγυα για μια δυναμική, άνετη και οικονομική εμπειρία οδήγησης. Με τις ίδιες επιλογές προσφέρεται και η μεγαλύτερη E-Class, καταφέρνοντας το εξαιρετικό για το μέγεθός της νούμερο κατανάλωσης των 1,7 λτ./100 χλμ (Ε 300 e) και 1,3 λτ./100 χλμ. (Ε 300 de). Η ναυαρχίδα της Mercedes-Benz, η S-Class δε θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί στον εξηλεκτρισμό της φίρμας. Το κορυφαίο τεχνολογικά μοντέλο στον κόσμο, με την απαράμιλλη πολυτέλεια και την άνευ ανταγωνισμού άνεση, στην EQ Power έκδοσή του αποδίδει 476 ίππους και 700 Nm ροπής, με ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ..

Τα περιπετειώδη GLC και GLE

H τεχνολογία EQ Power βρίσκει εφαρμογή και στα μεγάλα SUV της φίρμας, GLC και GLE στις κλασσικές και στις πιο σπορτίφ και ιδιαίτερες Coupe εκδόσεις τους. Οι εκδόσεις βενζίνης 300 e και 300 de που πρωταγωνιστούν στα σεντάν μοντέλα, είναι και εδώ οι εκφραστές της τεχνολογικής εξέλιξης της φίρμας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να συνδυάσετε την πολυτέλεια, με την περιπέτεια και την οικονομία.
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει