Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes EQS SUV: 19 Απριλίου τα αποκαλυπτήρια

Mercedes EQS SUV: 19 Απριλίου τα αποκαλυπτήρια

22/3/2022

Η Mercedes έχει βάλει μπροστά το πλάνο της νέας EQS SUV, με την επίσημη αποκάλυψή του ηλεκτρικού πολυτελές 7θέσιου SUV να έρχεται στις επόμενες μέρες.

Σε λίγες ημέρες η πρεμιέρα

Το μέλλον της Mercedes προβλέπεται φουλ ηλεκτρικό και με το βλέμμα της στραμμένο εκεί, θα αποκαλύψει στις 19 Απριλίου τη νέα EQS SUV, το κορυφαίο αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές SUV επεκτείνοντας έτσι την οικογένεια EQ.

Made in USA

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι «Made in USA», αφού θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Mercedes στο Vance της Αλαμπάμα, αν και θα προορίζεται τόσο για τις ευρωπαϊκές όσο και τις παγκόσμιες αγορές. Το νέο SUV συνδέεται άμεσα με το ηλεκτρικό σεντάν EQS, όπως δηλώνει και το όνομά του, αλλά και με την EQE που βασίζονται στην πλατφόρμα EVA, ενώ μελλοντικά θα δούμε και την EQE SUV.

Παρουσίαση στην Έκθεση του Πεκίνου

Το ντεμπούτο της EQS SUV είναι προγραμματισμένο να γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, καθώς θα κυκλοφορήσει στις αγορές προς το τέλος του τρέχοντος έτους. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η Mercedes παρουσίασε μια σειρά από αποκαλυπτικές εικόνες από το εσωτερικό του 7θέσιου SUV, παρόλο που το αυτοκίνητο πραγματοποιούσε δοκιμές με πλήρες καμουφλάζ.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε