autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Το πρωτότυπο Project G‑Class Past II Future
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρωτότυπο Project G‑Class Past II Future

Mercedes: G-Class με οροφή από μπουφάν και νέα ειδική έκδοση

22/10/2024

Γιορτάζει τα 45 χρόνια της G‑Class η Mercedes.
Συνεργασία με την Moncler για πρωτότυπο με οροφή σαν μπουφάν.
Πρεμιέρα για τη νέα ειδική έκδοση Past II Future.
Θα κατασκευάσει μόνο 20 μοντέλα!

Γιορτάζει τα 45 χρόνια της G‑Class η Mercedes

Η G‑Class συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής και η Mercedes το γιορτάζει με δύο νέα μοντέλα. Ένα νέο ιδιαίτεροι πρωτότυπο που ονομάστηκε Project G‑Class Past II Future και μία ειδική έκδοση του γερμανικού SUV εμπνευσμένη από το εν λόγω πρωτότυπο, γνωστή ως Past II Future.

Συνεργασία με την Moncler για πρωτότυπο με οροφή σαν μπουφάν

Η Project G‑Class Past II Future δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Mercedes με την Moncler, τη γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας. Το μοντέλο βασίζεται σε μία κάμπριο G‑Class του 1990 και έχει τροποποιηθεί από τον σχεδιαστή NIGO. Εξωτερικά είναι βαμμένη σε γκρι και πράσινο λαδί και συνδυάζεται με μαύρες και χρυσές πινελιές. Το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι η οροφή, η οποία θυμίζει τα φουσκωτά μπουφάν της Moncler. Από κει και πέρα, διαθέτει χρυσό μπιτόνι στο πίσω μέρος, ογκώδεις ζάντες και υφασμάτινα καθίσματα στην καμπίνα με ρετρό εμφάνιση.

Πρεμιέρα για τη νέα ειδική έκδοση Past II Future

Μαζί με το πρωτότυπο παρουσιάστηκε και μία ειδική έκδοση της G‑Class, η οποία έχει αντλήσει την έμπνευσή της από το προαναφερόμενο concept. Διατηρεί την ίδια απόχρωση στο εξωτερικό συνδυαστικά με μαύρες πινελιές. Έτσι ταιριάζει με τις μαύρες ζάντες, το σήμα «Past II Future» και το μοναδικό κάλυμμα για τη ρεζέρβα. Οι αλλαγές στο εσωτερικό περιλαμβάνουν ρετρό ταπετσαρίες και ρετρό γράμματα στη σημείωση της κεντρικής κονσόλας πως είναι «Ένα από τα 20» μοντέλα, αφού τόσα θα κατασκευάσει η Mercedes.

Με βενζίνη ή diesel

Οι παραδόσεις της G‑Class Past II Future αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2025, ενώ τα μοντέλα θα βασίζονται στις G 450 d και G 500. Ως εκ τούτου οι 20 ιδιοκτήτες θα μπορούν να αποκτήσουν το αυτοκίνητό τους είτε με diesel κινητήρα 3,0 λίτρων για 367 άλογα και 750 Nm ροπής είτε με έναν υπερτροφοδοτούμενο 3,0 λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης για 449 άλογα και 560 Nm ροπής!
 
Η τιμολόγηση δεν ανακοινώθηκε από την Mercedes!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις