Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μέχρι και τα πατάκια έκλεψαν από ένα Micra!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μέχρι και τα πατάκια έκλεψαν από ένα Micra!

13/5/2022

Στη Θεσσαλονίκη συνέβη το απίστευτο περιστατικό, με τους δράστες να «γδύνουν» ένα Nisaan Micra μέσα σε μία πυλωτή πολυκατοικίας!

Δεν άφησαν σχεδόν τίποτα!

Το θράσος ορισμένων πλέον δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψουν, αφού «γδύνουν» τα αυτοκίνητα ακόμα και μέσα στις πυλωτές. Το ίδιο συνέβη και στη Θεσσαλονίκη με ένα Nissan Micra, από το οποίο δεν άφησαν σχεδόν τίποτα!   

Μέχρι και παιδικά ρουχαλάκια πήραν από μέσα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, το περιστατικό συνέβη στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου στη συμπρωτεύουσα. Οι δράστες ξήλωσαν όλα τα φανάρια και τους προφυλακτήρες μπρος και πίσω, το καπό, τη μπαταρία, τα αμορτισέρ του πορτμπαγκάζ την πλεξούδα του εγκεφάλου, ακόμη και τα προσωπικά της αντικείμενα της ιδιοκτήτριας, που μεταξύ αυτών ήταν και μερικά ρουχαλάκια των παιδιών της, ενώ προσπάθησαν να αφαιρέσουν τον αερόσακο του οδηγού αλλά απέτυχαν.

Δεν το «σήκωσα» ολόκληρο λόγω του GPS

Η ιδιοκτήτρια δήλωσε πως το αυτοκίνητο δεν κλάπηκε ολόκληρο γιατί ήταν εταιρικό και λόγω GPS, για του οποίου την παρουσία γνώριζαν οι εγκληματίες, θα ήταν εύκολο να το εντοπίσουν. Για το λόγο αυτό, ρήμαξαν το Micra για τα «πολύτιμα» ανταλλακτικά του αφήνοντας πίσω μόνο το κουφάρι του.


Το θράσος των εγκληματιών δεν περιγράφεται!
Μπρος-πίσω φανάρια και προφυλακτήρες, καπό, μπαταρία, αμορτισέρ πορτμπαγκάζ, πλεξούδα εγκεφάλου, προσωπικά αντικείμενα και μερικά παιδικά ρουχαλάκια έκλεψαν οι αθεόφοβοι από ένα Micra μέσα σε πυλωτή!
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να προστατευτούμε;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε