Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μια BMW X6 η οποία ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες δημιούργησε η Fostla.

Η BMW X6 M50d πήρε αρχικά ένα μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Μία αντισυμβατική ΒΜW X6

23/2/2018

Μια BMW X6 η οποία ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες δημιούργησε η Fostla σε συνεργασία με την εταιρεία βελτιώσεων Hamman, αλλάζοντας την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο τον κινητήρα της.

Η BMW X6 M50d πήρε αρχικά ένα μαύρο γυαλιστερό χρώμα, το οποίο ενισχύθηκε με κάποια πιο μαύρα χαρακτηριστικά, όπως τα καπάκια των πλαϊνών καθρεφτών, οι αεραγωγοί του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, αλλά και το κάτω μέρος του οπίσθιου προφυλακτήρα.
 
Εκτός από το γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ένα άλλο στοιχείο που κάνει το συγκεκριμένο γερμανικό μοντέλο να διαφέρει από τα υπόλοιπα είναι οι μεγάλες ζάντες 22 ιντσών, οι οποίες είναι και αυτές με τη σειρά τους καλυμμένες από μαύρο χρώμα. Επιπλέον δεν θα πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστο τους μεγαλύτερους θόλους των τροχών, αλλά και το νέο σύστημα ανάρτησης που έχει φέρει το μοντέλο πιο κοντά στο έδαφος μετατρέποντάς το σε ένα μην συμβατικό SUV coupe.

Αναφορικά με τον εξακύλινδρο turbodiesel κινητήρα 3.0 λίτρων, έχει και αυτός πάρει μια αναβάθμιση, η οποία έχει μετατρέψει τους 381 ίππους και τα 740 Nm ροπής σε 443 άλογα και 845 Nm ροπής , χωρίς ωστόσο να γίνεται κάποια αναφορά για τις επιδόσεις του μοντέλου.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως σε ότι αφορά το κόστος με το οποίο κάποιος μπορεί να απολαύσει όλες αυτές τις υπηρεσίες, αυτό ανέρχεται στις 19.000 ευρώ οι οποίες προτίθενται στις 94.400 που κοστίζει στην αγορά της Γερμανίας η X6 M50d.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις