Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mitsubishi ASX: Ο νέος παίκτης στην κατηγορία B-SUV
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mitsubishi ASX: Ο νέος παίκτης στην κατηγορία B-SUV

21/9/2022

Η νέα γενιά του Mitsubishi ASX πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο της, ούσα βασισμένη στο Renault Captur και με πέντε επιλογές στην γκάμα κινητήρων, στην οποία απουσιάζουν οι diesel ενώ στην κορυφή βρίσκεται μία Plug-in 160 ίππων.

Το «διδυμάκι» του Renault Captur

Ο νέος παίκτης στη μικρή κατηγορία ακούει στο όνομα Mitsubishi ASX, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές. Το νέο ASX αποτελεί το «διδυμάκι» του Renault Captur, απόρροια της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi. Το ότι τα δύο μοντέλα είναι ολόιδια σε εμφάνιση είναι κάτι το πρωτοφανές, με το μόνο που αλλάζει να είναι τα σήματα και τα λογότυπα των εταιρειών, αφού μέχρι και το σχέδιο των ζαντών είναι παρόμοιο. Έτσι λοιπόν έχουν παρόμοιες διαστάσεις, με το μήκος να φτάνει τα 4.228 χλστ., πλάτος τα 1.797 χλστ. και ύψος τα 1.573 χλστ.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

3 επιλογές οθόνης για τον πίνακα οργάνων και 2 για infotainment

Περνώντας στο εσωτερικό του Mitsubishi ASX, το μάτι πέφτει πάνω στις δύο μεγάλες οθόνες, μία 10,25 ιντσών στο ρόλο του πίνακα οργάνων τοποθετημένη πίσω από το τιμόνι, που μεταξύ άλλων διαθέτει τρισδιάστατη πλοήγηση. Στις χαμηλότερες επιλογές υπάρχει ένα πίνακας 7 ιντσών, ενώ στη βασική έκδοση διατίθεται ένας αναλογικός πίνακας οργάνων με μία οθόνη 4,2 ιντσών ανάμεσα στους μετρητές. Στο infotainment υπάρχουν δύο επιλογές, η πρώτη αφορά μία οθόνη αφής 7 ιντσών ή μία κάθετα τοποθετημένη οθόνη 9,3 ιντσών. Αμφότερες προσφέρουν αυξημένη συνδεσιμότητα είτε με Apple CarPlay είτε με Android Auto.
 

Πίσω ρυθμιζόμενο κάθισμα για περισσότερους χώρους

Το νέο Mitsubishi ASX διαθέτει ένα συρόμενο πίσω κάθισμα, όπου αναλόγως τη ρύθμιση παρέχει περισσότερο χώρο στα πόδια των επιβατών ή περισσότερο χώρο στο πορτμπαγκάζ, με τον τελευταίο να κυμαίνεται από 332 λτ. έως και 401 λτ. Μεταξύ άλλων, το μικρό B-SUV έρχεται με μία σειρά προηγμένων συστημάτων ασφαλείας στο βασικό εξοπλισμό, ενώ υπάρχουν αρκετά και στον προαιρετικό.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε