Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Mythos: H μυθική πολυτέλεια των Mercedes

Mythos: H μυθική πολυτέλεια των Mercedes

23/5/2022

Νέα υπερπολυτελή σειρά αυτοκινήτων με την ονομασία Mythos θα λανσάρει η Mercedes, μέρος της οποίας θα γίνουν πολλά διάφορα μοντέλα της γερμανικής φίρμας!

Η Mercedes-Mythos ξανά-ορίζει την πολυτέλεια

Η premium κατηγορία δεν έχει όρια για τη Mercedes, η οποία ετοιμάζει την εισαγωγή μίας νέας σειράς υπερπολυτελών αυτοκινήτων που θα λανσαριστεί με την ονομασία Mythos, ενώ όπως έχει γνωστοποιηθεί ήδη, τα μοντέλα Mercedes-Mythos θα είναι πάνω από τις Mercedes-Maybach.

Ετοιμάζεται η SL Speedster Mythos

Η ανακοίνωση της Mercedes, συνοδευόταν από μερικές φωτογραφίες όπου φαίνεται μία SL Speedster ως μελλοντικό προϊόν της νέας σειράς Mythos. Όπως και το εν λόγω μοντέλο, έτσι και τα υπόλοιπα της σειράς αυτής, θα είναι αποκλειστικά περιορισμένης παραγωγής και μόνο για γνώστες και συλλέκτες της Mercedes-Benz.

Έρχονται νέα μοντέλα από τη Maybach

Στην παρουσίαση της, η Mercedes μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και την επέκταση των Maybach μοντέλων, που πλέον θα προστεθεί και μια πολυτελής εκδοχή της SL, ενώ το 2023 θα έρθει και μία αντίστοιχη έκδοση του SUV EQS. Επιπλέον, το μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται στο πρωτότυπο Haute Voiture, θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό από τη  Maybach και θα βασιστεί στην S-Class. Το εν λόγω αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023.


Ποιο πολυτελής σειρά κι από τη Maybach γίνεται?
Γίνεται με τα υπερπολυτελή μοντέλα Mythos της Mercedes, θα είναι πιο πάνω κι από Maybach, θα παράγονται σε περιορισμένο αριθμό και θα είναι μόνο για λίγους κι εκλεκτούς.
Έχει όρια η πολυτέλεια;