Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα BMW Σειρά 7: Διέρρευσαν οι φωτογραφίες της
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα BMW Σειρά 7: Διέρρευσαν οι φωτογραφίες της

19/4/2022

Μπορεί η BMW να έχει προγραμματίσει την παρουσίαση της νέας Σειράς 7 στις 20 Απριλίου, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέρρευσε μία φωτογραφία της που μαρτυρά πολλά για τη σχεδίασή της.

Διαρροή φωτογραφιών της νέας Σειράς 7

Όπως είχε συμβεί πριν λίγο καιρό με τη διαρροή φωτογραφιών της ανανεωμένης BMW X7, έτσι και τώρα λίγο πριν να παρουσιαστεί η νέα Σειρά 7, διέρρευσε μία φωτογραφία της χαμηλής ανάλυσης που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Με τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα στη μάσκα

Η BMW έχει προγραμματίσει την παρουσίαση της ναυαρχίδας της στις 20 Απριλίου, ωστόσο μία φωτογραφία την «πρόλαβε», δείχνοντας τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα υιοθετήσουν τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας. Η νέα Σειρά 7 θα ακολουθήσει την ταυτότητα που γνωρίσαμε στην facelift Χ7, με τα χαρακτηριστικά διπλά – διαιρούμενα φωτιστικά σώματα να τραβάνε τα βλέμματα. Από τη μάσκα δε λείπουν και οι αμφιλεγόμενοι τεράστιοι «νεφροί», οι οποίοι ταυτόχρονα είναι και φωτιζόμενοι.

Φουλ ηλεκτρική γκάμα έως 700 ίππους

Περνώντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής κάνουν λόγο και για μία αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του πολυτελούς μοντέλου, η οποία θα αντικαταστήσει την πρότερη κορυφαία έκδοση M760i με τον 12κύλινδρο κινητήρα σε διάταξη V. Πλέον στην κορυφή της γκάμας της Σειράς 7 θα «κάθεται» η Mi7 i7 M60) με δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους σε εμπρός και πίσω άξονα, ήτοι τετρακίνηση, που στο σύνολό τους θα αποδίδουν σχεδόν 700 ίππους. Επιπλέον, η βαυαρική εταιρεία θα εξοπλίσει τη ναυαρχίδα με μία μπαταρία 100-120 kWh, που θα προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία κοντά στα 650 χιλιόμετρα, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 3,9 δλ.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε