Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα Ford Mustang: «Υπάρχει» εξαιτίας της ηλεκτρικής Mach-E

Νέα Ford Mustang: «Υπάρχει» εξαιτίας της ηλεκτρικής Mach-E

21/9/2022

Η Ford ισχυρίζεται πως η νέα γενιά της Mustang οφείλει την έλευσή της στην ηλεκτρική «αδερφή» της, Mustang Mach-E.

Αδελφός για αδελφό

Μπορεί η Ford Mustang να είναι ένα από τα εμβληματικότερα μοντέλα της ιστορίας της αυτοκίνησης, έχοντας αφήσει το δικό της στίγμα από το 1964, όταν και ξεκίνησε η παραγωγή της, αλλά η 7η γενιά της Mustang οφείλεται στην ηλεκτρική της αδερφή με βάση τα λεγόμενα της μάρκας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Οι δηλώσεις του CEO της Ford

Τα δύο μοντέλα πέρα από το όνομα και το «μπλε οβάλ» στο καπό, δε μοιράζονται κανένα άλλο στοιχείο. Οι ισχυρές πωλήσεις όμως της ηλεκτρικής Mach-E είναι αυτές που επέτρεψαν στην εταιρεία να εξελίξει τη θερμική εκδοχή, στην 7η γενιά της. Η είδηση αυτή προέρχεται από τον CEO της Ford, Jim Farley, ο οποίος δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, πως η Mustang Mach-E έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια της βενζινοκίνητης έκδοσης.

Οι σημαντικές πωλήσεις της Mach-E βοήθησαν στην εξέλιξη της Mustang

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως, η Mustang Mach-E έχει καταγράψει ένα σημαντικό αριθμό πωλήσεων από την πρώτη της κυκλοφορία το 2020, γεγονός που κατέστησε σε καλύτερη θέση τη Ford σχετικά με τους ρύπους που εκπέμπουν οι στόλοι των κατασκευαστών. Με αυτόν τον τρόπο, η αμερικάνικη εταιρεία διέφυγε των αυστηρών προστίμων και της ανάγκης αγοράς πιστώσεων από άλλες εταιρείες. Τα χρήματα που «γλίτωσαν» επενδύθηκαν στην ανάπτυξη του νέου μοντέλου.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε