Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα Mercedes E-Class: Πρώτη γεύση από τη νέα γενιά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Mercedes E-Class: Πρώτη γεύση από τη νέα γενιά

Διαβάστηκε από 11222 αναγνώστες - 24/8/2022

Η Mercedes ετοιμάζει τη νέα γενιά της E-Class και οι φήμες έχουν πάρει φωτιά, με τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο προϊδεάζοντας τι θα ακολουθήσει.

Η E-Class έχει πιαστεί σε δοκιμές

Οι Γερμανοί δουλεύουν πυρετωδώς στη νέα γενιά της E-Class, αφού οι κατασκοπευτικοί φακοί έχουν συλλάβει αρκετά δοκιμαστικά μοντέλα να βγαίνουν καμουφλαρισμένα στους δρόμους. Με βάση λοιπόν τις εικόνες αυτές αλλά και με μπόλικη φαντασία, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa προχώρησαν στα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια του γερμανικού μεγάλου σεντάν, προετοιμάζοντάς μας για το τι έπεται να ακολουθήσει.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σικάτη και κλασσάτη

Στην εικονιζόμενη E-Class παρατηρούμε πολλά στοιχεία από τη μεγαλύτερη και πιο πολυτελή αδερφή της, S-Class, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Μπροστά, η μάσκα φαίνεται μικρότερη, χαμηλότερη, ενώ πλαισιώνεται από πιο κομψούς προβολείς. Καταλήγοντας στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα είναι πλέον πιο λεπτεπίλεπτα θυμίζοντας υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, συνοδευόμενα από έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και νίκελ επένδυση στις εξατμίσεις συνεισφέροντας στον σικάτο χαρακτήρα της E-Class.

Προηγμένες τεχνολογίες της τελευταίας S-Class

Η Mercedes μέχρι στιγμής έχει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, μη δίνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα νέα συστήματα τεχνολογίας που θα εξοπλίζουν τη νέα γενιά E-Class. Μολοταύτα, σε μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες παρουσιάζεται ένα εσωτερικό με δύο οθόνες αφής, μία για πίνακα οργάνων μία κεντρική για τη διαχείριση infotainment, παρόμοιο στυλ με αυτές που συναντάμε στην τελευταία S-Class.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε