Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα Toyota Corolla με 196 ίππους και πιο hi-tech
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Toyota Corolla με 196 ίππους και πιο hi-tech

2/6/2022

Σε ανανέωση της Corolla προχώρησε η Toyota, που θα κυκλοφορήσει και πάλι σε 3 αμαξώματα, μεγαλύτερες επιδόσεις και ισχύ, αλλά και με μεγαλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμο.

Νέες τεχνολογίες και φρεσκάρισμα για την ανανέωση της Toyota Corolla

Ήρθε και η ώρα για την ανανέωση της Toyota Corolla, με το νέο μοντέλο να κερδίζει σε ισχύ, τεχνολογίες και σχεδίασης. Η ανανεωμένη Corolla θα συνεχίσει να προσφέρεται σε hatchback, stationwagon και sedan έκδοση. Τις πιο πολλές αλλαγές τις βρίσκουμε στην τεχνολογική εξέλιξη του μοντέλου και στις επιδόσεις του, ενώ δεν λείπουν και μερικές αισθητικές πινελιές.

Ανανέωση στα σημεία στην εξωτερική σχεδίαση

Η ανανεωμένη έκδοση της Toyota Corolla δεν έχει μεγάλες αλλαγές στην σχεδίαση της. Μια πρώτη διαφορά βρίσκουμε στην ελαφρώς διαφορετική γρίλια, τα φώτα ομίχλης και τα νέα σχέδια στις ζάντες, ενώ η μάρκα αναφέρει ότι στις πλούσιες εκδόσεις του hatchback και της Corolla Touring Sports, το αυτοκίνητο λαμβάνει bi-LED φώτα με σύστημα Adaptive High-beam System (AHS). 

Πιο hi-tech και με τεράστιες οθόνες

Στο εσωτερικό δεν βρίσκουμε μεγάλες διαφορές, εκτός από τα νέα γραφικά και τις επιφάνειες του ταμπλό, όμως η τεχνολογικη εξέλιξη του μοντέλου είναι εμφανής. Η νέα Toyota Corolla είναι εφοδιασμένη με το τελευταίας γενιάς σύστημα multimedia της μάρκας που είναι σχεδιασμένο να προσφέρει καλύτερη οδηγική εμπειρία ενώ πλέον θα μπορεί να αναβαθμίζεται με over-the-air αναβαθμίσεις. Εντυπωσιακή είναι η οθόνη των 10.5 ιντσών του συστήματος multimedia, με περισσότερες φωνητικές εντολές, έλεγχο των παραθύρων ενώ με την εφαρμογή MyT, ο οδηγός μπορεί μέσω του smartphone να ανοίγει το αυτοκίνητο ηλεκτρονικά, να ρυθμίζει την θερμοκρασία του κλιματισμού ή να μαθαίνει που είναι σταθμευμένο το όχημά του. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε