Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέες φωτογραφίες της ανανεωμένης Alfa Romeo Stelvio
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες φωτογραφίες της ανανεωμένης Alfa Romeo Stelvio

15/3/2022

Εντοπίστηκε ξανά στο δρόμο η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio και απ΄ ότι φαίνεται η μιλανέζικη φίρμα σχεδιάζει μία ειδική έκδοση με το όνομα «Estrema».

Έρχεται η ανανέωση της Stelvio

Μετά την παγκόσμια παρουσίαση της νέας Tonale πριν έναν μήνα, η Alfa Romeo επικεντρώνεται τώρα στο μεγαλύτερο SUV της γκάμας της, την Stelvio, που βρίσκεται σε ρυθμούς ανανέωσης λίγο πριν παρουσιαστεί. Αυτό έδειξαν και μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, με κάποια πρωτότυπα που εντοπίστηκαν στην Ιταλία πάνω σε ένα τρέιλερ, συνοδευόμενα από μία Giulia.

Η νέα «μυστήρια» ειδική έκδοση Estrema

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα δύο μοντέλα εκτός από το κλασικό κόκκινο χρώμα, αμφότερα φέρουν ένα λογότυπο στα μπροστινά φτερά που αναγράφει «Estrema» και μάλλον αντιστοιχεί σε μία νέα ειδική έκδοση της Alfa Romeo. Αναφορικά, η «Estrema» φαίνεται να χρησιμοποιεί ως βάση την έκδοση Veloce και όχι την Quadrifoglio.

Ελαφρώς καμουφλαρισμένη

Πέραν των παραπάνω, παρατηρούμε πως η Stelvio διαθέτει τους ανασχεδιασμένους προβολείς οι οποίοι όμως καλύπτονται από μαύρη ταινία, κάτι που βλέπουμε και στον προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα φαίνονται ίδια με πριν, αν και μπορεί η Alfa Romeo να προσφέρει νέα υπογραφή σε αυτά. Το μάτι πέφτει και στο σήμα Q4 το οποίο «μαρτυράει» την τετρακίνηση. Για το εσωτερικό δεν έχουμε στη διάθεσή μας καμία πληροφορία και εικόνα, αλλά υποθέτουμε πως από τη στιγμή που η νέα Tonale έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων, αναμένεται να δούμε κάτι αντίστοιχο τόσο στη Stelvio όσο και στη Giulia.


Δεν επαναπαύεται η Alfa Romeo!
Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως από την ανανέωση της Stelvio.
Με «μυστήρια» ειδική έκδοση Estrema.
Βασισμένη στην έκδοση Veloce.
Μήπως να δούμε και κανένα πιο σπορ κουπέ μοντέλο από την μιλανέζικη φίρμα;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε