Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Nissan Juke: Μεγαλύτερο, και ομορφότερο!

Διαβάστηκε από 103714 αναγνώστες - 29/4/2020

Ο ιδρυτής των B-SUV περνάει στην δεύτερη γενιά του και έρχεται να ξαναδιδάξει τους μαθητές του. Το νέο Nissan Juke είναι εδώ και είναι ομορφότερο, εξυπνότερο και πιο πολυτάλαντο από ποτέ, διεκδικώντας μόνο την κορυφή της πιο απαιτητικής κατηγορίας. Φυσικά έρχεται με τα καλύτερα όπλα. Ποια είναι αυτά;

 
Μετά από 10 άκρως πετυχημένα εμπορικά χρόνια με πάνω από 1.5 εκ. πωλήσεις, ήρθε στη ζωή η νέα γενιά του Nissan Juke. Ένα αυτοκίνητο που ουσιαστικά αποτελεί τον πρωτοπόρο της συγκεκριμένης κατηγορίας και ξέρει τι πρέπει να προσφέρει για να βρεθεί στην κορυφή των πωλήσεων και το αποδεικνύει με τη νέα του γενιά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως τα κάνει όλα από τα 17.900 ευρώ
 
Το ταλέντο του να ξεχωρίζει από τη μάζα

Το Juke, ακόμα και πριν από 10 χρόνια, το τόλμησε και παρουσίασε έναν εκκεντρικό χαρακτήρα που ο κόσμος αγκάλιασε και υποστήριξε. Έτσι και σήμερα, μία δεκαετία αργότερα το νέο Nissan Juke εμφανίζεται και πάλι ξεχωριστό, με αρωγό μία εκσυγχρονισμένη εκδοχή της εκκεντρικής σχεδιαστικής του φιλοσοφίας. Διατηρώντας βασικές πινελιές που το ξεχώρισαν, όπως η V-Motion μάσκα, και προσθέτοντας νέες μοντέρνες λεπτομέρειες, διαμορφώνει ένα νέο καμβά. Το εντυπωσιακό B-SUV λοιπόν παρουσιάζει δυναμικό χαρακτήρα με στρογγυλά φωτιστικά σώματα εμπρός αλλά και έντονες ακμές σε όλες τις επιφάνειες του, καταλήγοντας πάντα σε μία κουπέ αισθητική. Ποιο είναι όμως εκείνο το στοιχείο που έχει μόνο το νέο Juke και κανένα άλλο μοντέλο της κατηγορίας; Δείτε το συγκεκριμένο, αλλά και πώς θα το βάψετε στο δικό σας προσωπικό χρώμα ανάμεσα σε 15 διτονικές επιλογές , πατώντας εδώ.
Nissan Juke: Μεγαλύτερο, ομορφότερο και ανατρεπτικό! Μάθε Περισσότερα



Επιτυχανύνει και φρενάρει μόνο του

Το τεχνολογικό άλμα που έκανε το νέο Juke, θα μείνει στην ιστορία. Η ανάγκη όχι απλά να συναγωνιστεί τον ανταγωνισμό αλλά και να τον προσπεράσει, έκανε τους υπευθύνους να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να δώσουν στο μοντέλο ικανότητες αυτόνομης οδήγησης. Οι δεκάδες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που το συνοδεύουν το μετατρέπουν σε ένα εντυπωσιακά άνετο φρούριο με σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών - δικύκλων, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, εκούσιας εκτροπής από την λωρίδα, ενημέρωσης διασταυρούμενου οχήματος, τυφλής γωνίας και φυσικά την τεχνολογία Nissan Intelligent Mobility που συμπεριλαμβάνει και το σύστημα ProPILOT. Πατώντας εδώ θα ανακαλύψετε πώς μέσα από ένα κουμπί το Juke μπορεί να επιταγχύνει και να φρενάρει μόνο του, δίνοντας σας την ευκαιρία για τα πιο ξεκούραστα ταξίδια της ζωής σας.



Όλη αυτή η σουίτα τεχνολογιών είναι διαθέσιμη από τα 17.900 ευρώ, τιμή από την οποία ξεκινάει το νέο Juke, ενώ οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι 7 στο σύνολο, καλύπτοντας πραγματικά κάθε ανάγκη. Δείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο αλλά συγκρίνεται και τις εκδόσεις μεταξύ τους εδώ.



 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις