Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Ντεμπούτο για το ηλεκτρικό Hyundai Inster
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο για το ηλεκτρικό Hyundai Inster

27/6/2024

Ακολουθεί και έκδοση Inster Cross.
Δύο οθόνες στην καμπίνα.
Έως 115 άλογα και αυτονομία 355 χιλιομέτρων.
Θα έρθει και στην Ευρώπη.

Ακολουθεί και έκδοση Inster Cross

Πρεμιέρα έκανε το νέο Hyundai Inster, η ηλεκτρική έκδοση του Casper. Το Inster θα έρθει και στις ευρωπαϊκές αγορές, έχοντας ισχύ έως 115 ίππους, μήκος κάτω από τέσσερα μέτρα και καμπίνα με αυξημένο το τεχνολογικό υπόβαθρο.

Το νέο Hyundai Inster έχει μήκος 3.825 χλστ., πλάτος 1.610 χλστ., ύψος 2.580 χλστ. και μεταξόνιο 2.580 χλστ.. Εξωτερικά, δανείζεται σε μεγάλο βαθμό τη σχεδίαση του Casper με κυκλικά φωτιστικά σώματα μπροστά, pixel φωτιστικά σώματα πίσω, φουσκωμένα φτερά με πλαστική προστασία και επιλογή τροχών 15 ή 17 ιντσών. Αξίζει να σημειωθεί πως μελλοντικά θα υπάρξει και έκδοση Inster Cross, με πιο σκληροτράχηλη σχεδίαση.

Δύο οθόνες στην καμπίνα

Στην καμπίνα το Hyundai Inster θα εξοπλίζεται με δύο οθόνες 10,25 ιντσών. Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού θα μπορούν να προστεθούν έξτρα πράγματα, όπως ατμοσφαιρικό φωτισμό LED 64 χρωμάτων, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, ηλιοροφή και άλλα. Φυσικά πολλά θα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας (ADAS).

Στα 280 λίτρα είναι η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ και σε περίπτωση που τα πίσω συρόμενα και αναδιπλούμενα καθίσματα πέσουν τότε αυξάνεται στα 351 λίτρα.

Έως 115 άλογα και αυτονομία 355 χιλιομέτρων

Το Hyundai Inster θα προσφέρεται με δύο επιλογές κινητήρων, Standard και Long Range. Το βασικό μοντέλο θα λαμβάνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 97 ίππων και 147 Nm ροπής, που θα αντλεί ενέργεια από μπαταρία 42 kWh. Η αυτονομία του θα είναι περίπου στα 300 χιλιόμετρα. Η έκδοση Long Range τροφοδοτείται από έναν πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 115 αλόγων. Η μπαταρία σε αυτή την περίπτωση είναι 49 kWh και η αυτονομία που προσφέρει φτάνει τα 355 χιλιόμετρα.

Το Hyundai Inster έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 120 kW DC, που του επιτρέπει να γεμίζει από το 10% στο 80% της μπαταρίας σε 30 λεπτά. Η Hyundai αναφέρει επίσης ότι από πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος 11 kW, η πλήρης φόρτιση θα διαρκέσει 4 ώρες για το Standard και 4 ώρες και 35 λεπτά για το Long Range μοντέλο. Επιπλέον, η λειτουργία V2L επιτρέπει στο Inster να προσφέρει την ενέργεια του σε άλλες συσκευές, όπως ηλεκτρικά ποδήλατα και εξοπλισμό κατασκήνωσης.

Θα έρθει και στην Ευρώπη

Το νέο Hyundai Inster θα κυκλοφορήσει στην Κορέα αυτό το καλοκαίρι. Σταδιακά θα ακολουθήσει το λανσάρισμά του στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, με τις τιμές του να ανακοινώνονται προσεχώς.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις