Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε:Νέο Αudi A8

21/10/2017

Για να τα μαθαίνετε πρώτοι μην χάσετε το τεύχος της νέας «Αγοράς Αυτοκινήτου» που κυκλοφορεί στα περίπτερα σε συνεργασία με την Auto Bild.

Με 10 αποκλειστικότητες η νέα Αγορά Αυτοκινήτου στα περίπτερα όλης της χώρας. 10 νέα μοντέλα τα οποία θα έρθουν το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, θα κάνουν «πάταγο» και εμείς τα οδηγούμε πρώτοι.

Η νέα εμπειρία της αυτόνομης οδήγησης με το Audi A8, δίνει εικόνες από το μέλλον. Πήραμε μια πρώτη γεύση από το συναρπαστικό νέο πολυτελές μοντέλο της Audi και είχαμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε μέρος των δυνατοτήτων του σε πραγματικές συνθήκες. Ο οδηγός του Α8 μπορεί να διαβάζει εφημερίδα ή να βλέπει τα mail του, ενώ το αυτοκίνητο τον πηγαίνει στον προορισμό του! Με κορυφαία άνεση και ασφάλεια, το Audi A8 τα κάνει όλα μόνο του! Στρίβει, φρενάρει, σταματάει στα φανάρια και ξεκινάει όταν ανάψει πράσινο. Από το 2018, όταν αναμένεται πως θα γίνει νόμιμη η χρήση της τεχνολογίας σε ευρεία χρήση, το Audi A8 θα είναι ένα από τα πρωτοπόρα οχήματα αυτόνομης μετακίνησης στην Ευρώπη!
 
Διαβάστε την αναλυτική πρώτη επαφή με το νέο Audi A8, όπως και άλλα 17 Αποκλειστικά θέματα στο τεύχος της νέας Αγοράς Αυτοκινήτου που κυκλοφόρησε στα περίπτερα στις 4 Οκτωβρίου!
  1. Scoop: Αποκλειστικές φωτογραφίες της νέας A-Class!
  2. Scoop: Αποκλειστικές φωτογραφίες της νέας BMW X2.
  3. Παρουσιάζουμε το νέο ηλεκτρικό Nissan Leaf II που έρχεται φέτος στην Ελλάδα και έχει αυτονομία μπαταριών για 380 χιλιόμετρα.
  4. Οδηγούμε: Νέο VW T-Roc
  5. Οδηγούμε: Νέο Αudi A8
  6. Ξεψαχνίζουμε μέσα και έξω το νέο Volvo XC40 και σας λέμε όλα τα μυστικά του.
  7. Οδηγούμε: Νέο Hyundai i30με τα 275 άλογα.
  8. Οδηγούμε: Νέο Citroen C3 Aircross
  9. Οδηγούμε: Νέο Skoda Karoq
  10. Οδηγούμε: Νέο Hyundai Kona
  11. Οδηγούμε: Νέο Opel Grandland X
  12. Οδηγούμε: Νέο Kia Stonic
  13. Δοκιμή: Ανανεωμένο Nissan Qashqai 1,5 dCi
  14. Δοκιμή: Νέο Kia Rio 
  15. Δοκιμή: Mercedes E200 coupe
  16. Δοκιμή: Honda Civic Sedan 1.5 V-TEC Turbo 182 PS
  17. Δοκιμή: Fiesta 1.5 TDCi diesel
Ένα συλλεκτικό τεύχος! Μην το χάσετε!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις