Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Παραλιακή: 321 τροχαίες παραβάσεις σε 7 μέρες!

Παραλιακή: 321 τροχαίες παραβάσεις σε 7 μέρες!

18/7/2022

«Βροχή» τα πρόστιμα στην παραλιακή την εβδομάδα που πέρασε, έπειτα από εφόδους της Τροχαίας για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων και το συνετισμό των οδηγών. Συνολικά 92 οδηγοί έχασαν το δίπλωμά τους και αφαιρέθηκαν 54 άδειες κυκλοφορίας. Ένα όχημα έφυγε με γερανό.

Έφοδος της τροχαίας στην παραλιακή

Την εβδομάδα 11-17 Ιουλίου, η Τροχαία Αττικής πραγματοποίησε κάθε μέρα ελέγχους στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου, με στόχο να συνετιστούν οι οδηγοί και να μειωθούν οι επικίνδυνες παραβάσεις και οι αυτοσχέδιοι αγώνες.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

321 παραβάσεις, οι 98 αφορούσαν την υπερβολική ταχύτητα

Η αστυνομία πραγματοποίησε συνολικά 447 ελέγχους στην παραλιακή. Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν ήταν 321, με τις 98 από αυτές να αφορούν την υπερβολική ταχύτητα, 30 να βεβαιώνονται για μη χρήση κράνους, 12 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 11 για μη κατοχή άδειας οδήγησης, 11 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 5 για επίδειξη ικανοτήτων, 4 για αντικανονικούς ελιγμούς, 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 1 για αυτοσχέδιους αγώνες και 1 για υπερβολικό θόρυβο. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 143 λοιπές παραβάσεις.
 

Η αστυνομία πήρε 92 διπλώματα

Από τους 321 οδηγούς, οι 92 έχασαν το δίπλωμά τους, ενώ επίσης η αστυνομία αφαίρεσε 54 άδειες κυκλοφορίας και 18 ζεύγη πινακίδων. Από 1 όχημα απαγορεύτηκε επιτόπου η κυκλοφορία και μεταφέρθηκε με γερανό.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε