Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φανερά πιο άγριο με τη νέα μάσκα αλλά και τα φωτιστικά σώματα.

Peugeot 2008 1.2 PureTech 110PS EAT6. 2008 λόγοι να το κάνεις δικό σου

Διαβάστηκε από 5897 αναγνώστες - 12/6/2018

Το 2008 είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας στη κατηγορία των compact crossover. Μετά την ανανέωση που δέχθηκε, γεμίζει τη φαρέτρα του με δυναμική σχεδίαση, οικονομικό βενζινοκινητήρα και το γνωστό κιβώτιο EAT6. Πιο απλά; Διεκδικεί όλα τα αγοραστικά βλέμματα.

Έχοντας ως πρότυπο το 208, οι υπεύθυνοι της Peugeot, δημιούργησαν και εν τέλει ανανέωσαν το 2008. Ένα μικρό crossover που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα από πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον 1.200άρη κινητήρα και τους 110 ίππους σε συνδυασμό με το αυτόματο EAT6 κιβώτιο ταχυτήτων. 

Εμφάνιση: Αγρίεψε για να αναμετρηθεί με τον ανταγωνισμό
Η αλήθεια είναι πως ήτανε κάπως μουντό και αυτό ήτανε κάτι που δεν θα το συγχωρούσε ο σκληρός ανταγωνισμός της κατηγορίας. Έτσι μία πιο μάτσο εμφάνιση ήταν αναγκαία και επετεύχθη με μικρές αλλά προσεγμένες αλλαγές – προσθήκες. Η νέα μεγάλη μάσκα που πρωταγωνιστεί εμπρός και ενσωματώνει πλέον το λογότυπο της εταιρίας αποτυπώνει τις προθέσεις του φρεσκαρισμένου 2008. Επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα (εμπρός και πίσω) με σκουρόχρωμο τζάμι και μαύρα πλαστικά να περιβάλλουν τους θόλους, θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν. Είναι πραγματικά μία μικρογραφία του 3008, η μια μεγεθυμένη παρουσία του 208. Καμία από τις δύο περιπτώσεις βέβαια δεν είναι απαξιωτική, κάθε άλλο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις