Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Peugeot 208: Ο κυρίαρχος στην κατηγορία του

Διαβάστηκε από 33401 αναγνώστες - 23/10/2020

Η νέα γενιά του αγαπημένου γαλλικού μοντέλου είναι η έμπρακτη απόδειξη για το πόσο έχει εξελιχθεί και πρωτοτυπήσει η Peugeot σε όλους τους τομείς. Ακαταμάχητη εμφάνιση, τεχνολογίες επόμενης γενιάς και οδηγική απόλαυση σε κάθε διαδρομή, είναι τα βασικά όπλα του νέου 208 προς την κατάκτηση της κορυφής.

Κάνε δικό σου το Αυτοκίνητο της Χρονιάς!



Το Peugeot 208 ξαναγράφει ιστορία στην κατηγορία του, αφού το βραβείο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» που απέσπασε, αποτελεί την σημαντικότερη και την πλέον αναγνωρίσιμη διάκριση διεθνώς!
 
Αναδείχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020» στις 2 Μαρτίου, στη Γενεύη, από μία επιτροπή 60 Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου, διεθνούς κύρους. Η κριτική επιτροπή αποθέωσε τη γκάμα κινητήρων του 208, εστιάζοντας στη «δύναμη της επιλογής» που προσφέρει, καθώς διατίθεται τόσο με ηλεκτρικό κινητήρα, όσο και με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.
 
Το νέο Peugeot 208 με το τολμηρό design και την πρωτοποριακή τεχνολογία όντας ήδη best-seller, αποτελεί το πρώτο Peugeot της συγκεκριμένης κατηγορίας (B Segment) που κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς»!
 
Παράλληλα, το νέο Peugeot 208 αναδείχθηκε ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό θεσμό "Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα". Ο θεσμός αποτελείται από 26 καταξιωμένους δημοσιογράφους με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, οι οποίοι ψηφίζουν βάσει κριτηρίων όπως η τεχνολογία, η καινοτομία, οι επιδόσεις, η ασφάλεια, καθώς και το κόστος κτήσης και χρήσης.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις