Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 408 Cross: Το νέο crossover coupe των Γάλλων
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 408 Cross: Το νέο crossover coupe των Γάλλων

6/5/2022

Με το όνομα 408 Cross φαίνεται ότι θα λανσαριστεί το ολοκαίνουργιο crossover coupe μοντέλο που σχεδιάζει η Peugeot και όχι με το 4008 που ήθελαν οι φήμες, συνεχίζοντας τις δοκιμές εξέλιξης «ξετρυπώνοντας» νέες πληροφορίες.

Στα σκαριά το νέο μοντέλο

Η Peugeot έχει ταράξει τα νερά καθώς ετοιμάζει το πρώτο της crossover coupe, με τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου να έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ταυτόχρονα, με τις νέες φωτογραφίες έχουμε και νέες πληροφορίες στη διάθεσή μας, όπου και αναφέρουν πως το crossover πιθανόν να φέρει το όνομα 408 Cross και όχι 4008 που έλεγαν οι φήμες. Οι λόγοι που οδήγησαν στη νέα ονοματοδοσία σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού, είναι πως οι Γάλλοι θέλουν το νέο crossover coupe να ξεχωρίζει περισσότερο στη γκάμα των SUV.

Με βαρύ καμουφλάζ στις δοκιμές

Επανερχόμενοι στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, παρατηρούμε το δοκιμαστικό μοντέλο να φέρει βαρύ καμουφλάζ, κρύβοντας πιθανώς το τελικό αμάξωμα παραγωγής. Για το λόγο αυτό, τα σχέδια από ανεξάρτητους σχεδιαστές δίνουν μία πολύ καλή «εικόνα» του τι πρέπει να περιμένουμε από την εμφάνιση του νέου μοντέλου, βασισμένη στις πληροφορίες που έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι τώρα.

Μοντέρνα καμπίνα με δύο μεγάλες οθόνες

Το νέο 408 Cross θα «πατάει» πάνω στο ολοκαίνουριο 308, με μήκος περίπου 4,5 μέτρα και αρκετά πλούσιους χώρους, με τον coupe σχεδιασμό να μειώνει τον χώρο πάνω από τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Σε ότι αφορά το εσωτερικό, θα έχει πολλές ομοιότητες με αυτόν του νέου 308, που σημαίνει πως θα είναι κομψό και μοντέρνο με ποιοτικά υλικά κατασκευής. Μάλιστα, θα διαθέτει ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια οθόνη αφής, αμφότερες σε μέγεθος 10 ιντσών τουλάχιστον, που θα ανεβάζουν το τεχνολογικό υπόβαθρο.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις