Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ποια βιομηχανία αυτοκινήτων είναι 1η σε πωλήσεις;

Ποια βιομηχανία αυτοκινήτων είναι 1η σε πωλήσεις;

1/6/2022

Μετά τους πρώτους 4 μήνες του 2022, με τις βιομηχανίες να έχουν πτώση στις πωλήσεις τους παγκοσμίως, μια βιομηχανία έχει αφήσει πίσω, με αισθητή διαφορά τις υπόλοιπες. Ποια είναι αυτή;

Toyota ή VW;

Μεγάλη είναι η κόντρα ανάμεσα στην VW και την Toyota για την κορυφή των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, σε μια εμπορική περίοδο που οι πωλήσεις παρουσιάζουν πτώση, για τα γνωστά θέματα καθυστερήσεων στην αγορά αυτοκινήτου. Η VW είναι και θα είναι μια από τις βιομηχανίες που πάντα πρωτοστατεί, μαζί με την Toyota.

Τι έγινε πέρυσι;

To 2021 ο Ιαπωνικός όμιλος της Toyota κατέκτησε την κορυφή και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και την φετινή χρονιά. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως οι παγκόσμιες παραδόσεις της Toyota μειώθηκαν κατά 5,8%, και της VW κατά 26%.

Ποια βιομηχανία είναι πρώτη σε πωλήσεις το 2022;

Με δεδομένη την πτώση στις πωλήσεις αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, η Ιαπωνική βιομηχανία αυτοκινήτων καταφέρνει και φέτος να είναι στην κορυφή των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Τα στατιστικά στοιχεία του πρώτου 4μήνου του 2022 την φέρνουν στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω της για περίπου 1 εκατομμύριο μονάδες τον Όμιλο Volkswagen. 


Μονομαχία γιγάντων!
VW και Toyota κυνηγούν την πρώτη θέση.
Δεδομένη πλέον η πτώση των Παγκοσμίων πωλήσεων.
Ποια από τις δύο είναι μπροστά στην φετινή κούρσα;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε