Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Λατρεία

Λατρεία

Διαβάστηκε από 40368 αναγνώστες - 13/10/2023

Στην χώρα μας τα λατρέψαμε αυτά τα δυο μοντέλα. Σε μια εποχή όπου οι οικονομικές συνθήκες για όλους μας, ήταν πολύ καλύτερες, κυκλοφορούσες στους δρόμους των πόλεων και έβλεπες Evo και STi κάθε γενιάς, κυριολεκτικά παντού. Ήταν σαφές πως η επιλογή των δυο Ιαπωνικών εταιριών προσέφερε τα μέγιστα στην εικόνα τους, και μπήκε βαθιά μέσα στις καρδιές των Ελλήνων. ¶λλωστε τι είναι αυτό που ανέκαθεν ποθούσε ένας συνειδητοποιημένος άνδρας? Δυο φαντασιώσεις θα τρέχουν για πάντα στο μυαλό του. Την μια θα κατέχει πάντα μια γυναίκα, αλλά η δεύτερη θα είναι να αποκτήσει ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Ένα καθαρόαιμο αρσενικό μηχάνημα, ένα σύμβολο υπεροχής και δύναμης που δεν του αντιστέκεσαι. Η ψύχωση που προκάλεσαν αυτά τα 2 αυτοκίνητα χρήζει ειδικής παρακολούθησης, γιατί ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κι ένωσε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.



Γράψτε τις λέξεις «Mitsubishi Lancer EVO ή Subaru Ιmpreza STi» στο Google και χαθείτε στο διαδίκτυο! Αμέτρητα sites από όλο τον κόσμο, forums, εικόνες, video και clubs θα εμφανιστούν μπροστά σας πρόθυμα να σας ενημερώσουν για κάθε πτυχή του θέματος, με την πιο λεπτομερή ακρίβεια ακόμη και για την ποιότητα της τελευταίας βίδας.
Βέβαια, η αρρενωπή γοητεία και των δυο ξεκινά όταν γυρνάς την μίζα και η μηχανή παίρνει μπροστά... Εκείνος ο οξύς ήχος της εξάτμισης μπορεί να ερεθίσει κάθε άνδρα που σέβεται τα παντελόνια που φορά. Πατάς το γκάζι και το Θεόκουρλο τέρας ξεκινά το ταξίδι του ουρλιάζοντας, ενώ εσύ νιώθεις παντοδύναμος Θεός, που ο κόσμος όλος σου ανήκει. Καμιά εμπειρία δεν συγκρίνεται με την μαγεία της οδήγησης στα όρια, με όποιο από τα 2 καθαρόαιμα. Καθαρόαιμα με βαρύ pedigree, άγριο βλέμμα, και δυναμισμό, που ξέρουν να ανάβουν τον άντρα και να του προσφέρουν συγκινήσεις αξεπέραστες, σχεδόν πολεμικές...