Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
«Πρωταπριλιά» η αποκάλυψη της Toyota GR Corolla
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Πρωταπριλιά» η αποκάλυψη της Toyota GR Corolla

29/3/2022

Η Toyota μέσω ενός teaser βίντεο ανακοίνωσε πως η «καυτή» Toyota GR Corolla θα κάνει πρεμιέρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Απριλίου και εμείς ελπίζουμε να μην είναι απλά ένα «πρωταπριλιάτικο» αστείο!

Σε λίγες μέρες η αποκάλυψη

Η Toyota εδώ και καιρό έχει δημοσιεύσει ουκ ολίγα teasers σχετικά με την έλευση της νέας GR Corolla, αλλά πλέον μιλάμε για την καταληκτική ημερομηνία που θα παρουσιαστεί στο κοινό. Η εταιρεία – κολοσσός δημοσίευσε ένα teaser βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται διάσπαρτα σημεία του σκληροπυρηνικού hatchback, αναφέροντας πως θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το βράδυ της 31ης Μαρτίου στις ΗΠΑ, δηλαδή τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Απριλίου για την Ελλάδα.

Βίντεο και νέες εικόνες

Στο βίντεο παρατηρεί κανείς διάφορα σημεία του εξωτερικού της GR Corolla, όπως το μπροστινό φτερό με τους ενσωματωμένους αεραγωγούς, την μαύρη ζάντα με την κόκκινη δαγκάνα, αλλά και το μαρσπιέ όπου δεσπόζει το λογότυπο «GR-FOUR», κάτι που μαρτυράει το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης που έχει χρησιμοποιηθεί και στο GR Yaris.

300 άλογα και 370 Nm ροπής

Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, το μοντέλο θα «φοράει» κάτω από το καπό τον 3κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1,6 λτ. του GR Yaris, που σε αυτό αποδίδει 261 ίππους και 360 Nm ροπής. Για τη μεγαλύτερη GR Corolla, οι μηχανικοί έχουν αναβαθμίσει τον κινητήρα ώστε να αποδίδει 300 άλογα και 370 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ενώ αργότερα ίσως δούμε μία αυτόματη μετάδοση.
 

Σαν «πρωταπριλιάτικο» αστείο!
1η Απριλίου η αποκάλυψη της Toyota GR Corolla.
Δημοσίευσε νέο teaser βίντεο.
Με 300 άλογα και 370 Nm ροπής.
Θα αντιδράσει ο ανταγωνισμός ή είναι πολύ η μπροστά η Toyota με τα GR;     
       
 

 

Δείτε εδώ την Έρευνα Autoagora: Καύσιμα και αυτοκίνητα που δεν καίνε

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε