Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το SUV δεν θα γίνει μόνο ελαφρύτερο αλλά και λίγο πιο προσιτό οικονομικά.

Στα σκαριά πισωκίνητη Αlfa Romeo Stelvio;

2/7/2018

Έντονη είναι η φημολογία ότι η Alfa Romeo έχει στα σκαριά νέες πισωκίνητες εκδόσεις για το πρώτο της SUV. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Το πρώτο SUV της Alfa Romeo, η Stelvio, μπορεί να ντεμπούταρε μόνο με τετρακίνητες εκδόσεις, ωστόσο ενώ το μοντέλο μπαίνει στον δεύτερο χρόνο παραγωγής, η ιταλική φίρμα φαίνεται πως ετοιμάζει και κάποιες νέες πισωκίνητες εκδόσεις για το μοντέλο.

Αυτό σημαίνει πως το SUV δεν θα γίνει μόνο ελαφρύτερο αλλά και λίγο πιο προσιτό οικονομικά (περίπου κατά 2.000 ευρώ) που ίσως βοηθήσει το μοντέλο να συνεχίσει την μέχρι τώρα θετική του εμπορική πορεία. Πάντως, παρά ότι αναμένεται να μειωθεί το βάρος του, δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια αναβάθμιση στην ισχύ του υπερτροφοδοτούμενου 4κύλινδρου 2λιτρου κινητήρα μιας και η ιπποδύναμη του θα συνεχίσει να φτάνει μέχρι τα 280 άλογα.

Διαθέσιμο με τις πισωκίνητες εκδόσεις θα είναι το εξοπλιστικό πακέτο Sport που θα περιλαμβάνει πεντάλ από αλουμίνιο, βαμμένες δαγκάνες φρένων, 19άρες ζάντες αλουμινίου, σύστημα infotainment 8,8 ιντσών, μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης κ.α.

Με τα πλουσιότερα πακέτα εξοπλισμού να προσφέρονται αυτή την στιγμή μόνο στις τετρακίνητες Stelvio, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε και μια πισωκίνητη Quadrifoglio, αν και αυτή την στιγμή τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις