Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα

27/5/2022

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και τα αποσυναρμολογούσε στις αποθήκες του, με σκοπό την μετέπειτα πώλησή τους.

«Καβάτζες» σε Βύρωνα και Νέο Κόσμο

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν έξι ημεδαποί, τις πρώτες πρωινές ώρες της 25-5-2022 σε Βύρωνα και Νέο Κόσμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, οι οποίοι είχαν συστήσει συμμορία που διέπραττε κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Τα αποσυναρμολογούσαν με σκοπό την πώληση τους ως ανταλλακτικά

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, προέκυψε πως τα μέλη της συμμορίας προέβαιναν σε κλοπές οχημάτων που στη συνέχεια τα μετέφεραν σε αποθήκες συνεργείων στον Βύρωνα και στον Νέο Κόσμο για να τα αποσυναρμολογήσουν, να αφαιρέσουν εξαρτήματα-ανταλλακτικά και να τα διαθέσουν αργότερα προς πώληση. Προς το παρόν, η ΕΛ.ΑΣ έχει εξιχνιάσει ήδη τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων.

Μέχρι και... ρούβλια βρήκαν στις αποθήκες!

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις εν λόγω αποθήκες συνεργείων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 αυτοκίνητα ίδιας μάρκας, πλήθος εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, τα χρηματικά ποσά των 4.800 ευρώ και 6.250 ρούβλια Ρωσίας και ένα μαχαίρι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε