Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Στην Ελλάδα το Nissan Qashqai!

Διαβάστηκε από 9144 αναγνώστες - 20/5/2021

Το νέο, ριζικά αναβαθμισμένο Nissan Qashqai πάτησε τους τροχούς του στην Ελλάδα, και έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε 4 εκδόσεις όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, ενώ προσφέρεται και ως τετρακίνητο. Ανακοινώθηκε η τιμή εκκίνησης στη χώρα.

Το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai 3ης γενιάς έφτασε στη χώρα μας! Το μοντέλο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ιαπωνική εταιρεία, αφού από το 2007 που έγινε το ντεμπούτο του μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ευρωπαϊκή αγορά, εκ των οποίων τα 38.000 να είναι στην Ελλάδα.

Το νέο Nissan Qashqai είναι ριζικά αναβαθμισμένο, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, καθώς και στην τεχνολογία που διαθέτει. Η νέα γενιά του δημοφιλούς crossover έχει δυναμικό σχεδιασμό, ο οποίος διακατέχεται από έντονες ακμές και μυώδεις επιφάνειες. Στον εμπρόσθιο πρόβολο δεσπόζει η τραπεζοειδής μάσκα Nissan V-Motion, που περιβάλλεται από ένα πλαίσιο χρωμίου. Εκατέρωθεν αυτής βρίσκονται τα εντυπωσιακά και λεπτά φωτιστικά σώματα, που έχουν σχήμα boomerang, διαθέτουν τεχνολογία full LED και προσαρμόζουν τη φωτεινότητά τους ανάλογα με τις συνθήκες και την κίνηση στο δρόμο.
Το πλευρικό τονισμένο «νεύρο» ακολουθεί ανοδική πορεία και ενισχύει τον δυναμισμό του νέου Qashqai, ενώ στο πίσω μέρος κυριαρχούν τα τραπεζοειδή σχήματα.



Οι διαστάσεις του αυτοκινήτου έχουν αυξηθεί σε σχέση με αυτές του απερχόμενου μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, το όχημα είναι 35mm μακρύτερο, 32mm πιο πλατύ και κατά 25mm ψηλότερο. Εκτός αυτού, το μεταξόνιο είναι αυξημένο κατά 20mm. Παράλληλα, το Nissan Qashqai θα διατίθεται για πρώτη φορά με τροχούς διάστασης 20 ιντσών, ενισχύοντας την οπτική παρουσία του crossover στο δρόμο.

Όσον αφορά την χρωματική παλέτα του αμαξώματος, το νέο μοντέλο θα προσφέρεται σε 11 αποχρώσεις, καθώς και 5 συνδυασμούς διχρωμίας, μεγαλώνοντας τα περιθώρια εξατομίκευσης.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις