Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Skoda Enyaq. Πόσο κοστίζει;

21/5/2021

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γνωρίσει εμπορική επιτυχία! Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και διατίθεται με κινητήρες έως 204 ίππους και αυτονομία που αγγίζει τα 536 χλμ. Θα το αγόραζες;

Κέρδισε τις εντυπώσεις με το καλημέρα μιας και σε σύντομο χρονικά διάστημα κατάφερε να κατακτήσει το Red Dot Award. Το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq iV έφτασε πλέον και στην πατρίδα μας και έρχεται σε τρεις εκδόσεις για να συναρπάσει με την προηγμένη τεχνολογία του και την τεράστια αυτονομία που φτάνει έως τα 536 χλμ.

Το νέο SUV της Skoda αναπτύχθηκε σχεδιαστικά ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Το αμάξωμα είναι αρκετά ψηλό, υποδηλώνοντας τον crossover χαρακτήρα του, ενώ παραμένει άκρως δυναμικό με έντονα νεύρα να διατρέχουν όλο το αμάξωμα και τα full LED Matrix φωτιστικά σώματα να είναι ιδιαίτερα λεπτά. Μπορεί ως ηλεκτρικό να μην έχει την ανάγκη της συμβατικής μάσκας, αλλά αυτή δεν απουσιάζει από το εμπρός τμήμα. Εννοείται ότι στην οροφή υπάρχουν οι ράγες οροφής και στο πίσω μέρος το όνομα της εταιρείας στο κέντρο, τα full LED σώματα διαθέσιμα από τον βασικό εξοπλισμό και ο αριθμός της έκδοσης δεξιά. Όσον αφορά στις διαστάσεις του, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Skoda αγγίζει σε μήκος τα 4,65 μέτρα, την ώρα που μία Octavia φτάνει τα 4,69.



Πλούσιοι χώροι, κορυφαία ποιότητα
Κάθε επιφάνεια στο εσωτερικό του νέου Skoda Enyaq iV είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και είναι εμφανές ότι έχει δοθεί τεράστια έμφαση στην ποιότητα των υλικών. Πίσω από το τιμόνι συναντάμε μία ψηφιακή οθόνη μεγέθους 5,3 ιντσών, ενώ στην κεντρική κονσόλα υπάρχει η κεντρική οθόνη αφής της οποίας το μέγεθος αγγίζει τους έως και τις 13 ίντσες στην κορυφαία έκδοση. Μέσω αυτής, οι επιβάτες ενημερώνονται και ψυχαγωγούνται από το σύστημα πολυμέσων MIB3. Κορυφαίοι όμως είναι και οι χώροι του πρώτου ηλεκτρικού SUV της Skoda, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να φιλοξενήσουν έως και πέντε ενήλικες επιβάτες. Όσον αφορά στον διαθέσιμο όγκο για τις αποσκευές, κυμαίνεται μεταξύ 585 και 1.710 λτ., ανάλογα με τη θέση της πίσω σειράς καθισμάτων.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις