Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα Jeep Wrangler & Gladiator Jeep Beach είναι για λίγους!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα Jeep Wrangler & Gladiator Jeep Beach είναι για λίγους!

29/2/2024

500 Wrangler και 250 Gladiator θα κατασκευαστούν.
Ακόμα πιο ικανό για off-roading το Gladiator.
Τεράστια ελαστικά παντός εδάφους το Wrangler.

500 Wrangler και 250 Gladiator θα κατασκευαστούν

Η Jeep παρουσίασε μία ειδική και περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση για τα Wrangler και Gladiator. Το όνομά της είναι «Jeep Beach» και η αμερικανική φίρμα αναμένεται να κατασκευάσει μόλις 500 Wrangler και 250 Gladiator.

Ακόμα πιο ικανό για off-roading το Gladiator

Το Gladiator Jeep Beach έρχεται όντας βασισμένο στο μοντέλο Willys. Μεταξύ άλλων διαθέτει σκληρή οροφή στο χρώμα του αμαξώματος και ένα ανθεκτικό κάλυμμα για την καρότσα. Τα αυτοκόλλητα Jeep Beach στο αμάξωμα το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα Gladiator, ενώ φοράει ελαστικά mud-terrain 32 ιντσών. Στην καμπίνα οι επιβάτες θα απολαύσουν δερμάτινα καθίσματα Mopar Katzkin με το λογότυπο Jeep Beach, καθώς και οθόνη αφής 12,3 ιντσών για το infotainment.

Τεράστια ελαστικά παντός εδάφους το Wrangler

Το Wrangler Jeep Beach 4xe βασίζεται επίσης στην έκδοση Willys και λαμβάνει ένα παρόμοιο σύνολο τροποποιήσεων, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα. Ωστόσο, εξοπλίζεται με ελαστικά παντός εδάφους 33 ιντσών, αντί για τα 32 του Gladiator.

Θα προσφερθούν στις ΗΠΑ

Τόσο το Wrangler Jeep Beach, όσο και το Gladiator Jeep Beach θα είναι διαθέσιμα σε πολλές επιλογές χρωμάτων. Σε ότι  αφορά το κόστος απόκτησης, για το πρώτο ορίζεται από 62.290 δολάρια (περίπου 57.500 ευρώ), ενώ για το δεύτερο από 52.390 δολάρια (περίπου).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις