Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τέλος το XV, ήρθε το νέο Subaru Crosstrek
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τέλος το XV, ήρθε το νέο Subaru Crosstrek

15/9/2022

Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε το νέο Subaru Crosstrek, το μοντέλο που ήταν γνωστό ως XV σε ορισμένες αγορές συμπεριλαμβανομένης και της ευρωπαϊκής, υιοθετώντας νέο όνομα και εμφάνιση.

Crosstrek, ένα όνομα σε όλη την αγορά

Η Subaru προχώρησε στην παρουσίαση της 3ης γενιάς του Crosstrek, παρουσιάζοντας αρχικά το μοντέλο που θα προσφερθεί αρχικά στην αγορά της Ιαπωνίας. Μπορεί στη «Γηραιά Ήπειρο» το μικρό crossover να ήταν γνωστό με το όνομα XV, ωστόσο η ιαπωνική φίρμα τόνισε πως θα υιοθετήσει το όνομα Crosstrek σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό που έμεινε «παρακαταθήκη» από το προηγούμενο μοντέλο είναι η πλατφόρμα Subaru Global Platform (SGP), η οποία έρχεται με μία σειρά βελτιώσεων που έχουν στόχο την πιο άνετη οδήγηση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Βελτιώσεις στην ακαμψία του αμαξώματος

Η εταιρεία αναφέρει πως το νέο αμάξωμα είναι πιο άκαμπτο σε σύγκριση με το προηγούμενο, χρησιμοποιώντας μία πλήρη δομή πλαισίου όπως ακριβώς έχει γίνει και στα Levorg και WRX. Το πάνω και το κάτω μέρος του σασί πλέον κατασκευάζονται μαζί, επιτρέποντας στην ανάρτηση και στη βάση του κινητήρα να εξαλείψουν καλύτερα τις ανωμαλίες του δρόμου, προσφέροντας περισσότερη άνεση ομαλότερη οδήγηση και λιγότερους κραδασμούς.
 

Μικρές αλλαγές ανανέωσης στην εμφάνιση

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του νέου Crosstrek περιλαμβάνουν μία μεγαλύτερη γρίλια με πιο λεπτά φωτιστικά σώματα LED από το προηγούμενο μοντέλο, που ενώνονται στο κέντρο της μάσκας. Η μορφή του όμως δε ξεφεύγει από αυτή της προηγούμενης γενιάς, αλλά αποτελεί μια εξέλιξη αυτής. Σε ότι αφορά τις διαστάσεις, το μοντέλο φτάνει σε μήκος τα μήκος 4.480 χιλιοστά, πλάτος 1.800 χιλιοστά, ύψος 1.580 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.670 χιλιοστά. Εφοδιάζεται με τροχούς 18 ιντσών και έχει απόσταση από το έδαφος στα 200 χιλιοστά.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε