Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τεστάρει την Χ4 Μ η BMW.

Τεστάρει την Χ4 Μ η BMW (+vid)

6/9/2018

Η πίστα του Nürburgring κατακλύζεται καθημερινά από νέα πρωτότυπα που πραγματοποιούν τις δοκιμές εξέλιξης πριν μπουν στη γραμμή παραγωγής, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ένα από τα αυτοκίνητα που κλέβουν την παράσταση είναι η BMW X4 M.

Η ισχυρή έκδοση της Χ4, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που προβάλλεται παρακάτω, όντας καμουφλαρισμένη στο μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματός της πραγματοποίησε μερικούς γύρους στη δημοφιλή πίστα, με τον ήχο της εξάτμισης να είναι ίσως το πιο εντυπωσιακού στοιχείο που αντλείται από το δυόμιση λεπτά του βίντεο.
 
Πολλές πληροφορίες για το εξωτερικό μέρος δεν είναι εφικτό να αντληθούν λόγω του καμουφλάζ, ωστόσο η Χ4 Μ αναμένεται να έχει πιο επιθετική όψη από την απλή Χ4, ενώ από άποψη επιδέσεων, μέρος των διαφορών της θα αποτελεί η περισσότερο σπορ προσέγγιση παρά οι off-road ικανότητες.

Για αυτό ακριβώς το λόγο η ισχύς από τον V6 3.0-λίτρων twin-turbo κινητήρα θα είναι σαφώς περισσότερη με τις φήμες να αναφέρουν ότι θα κυμαίνεται κοντά στους 480 ίππους, με την κίνηση να διανέμεται και στους τέσσερις τροχούς.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η αποκάλυψη του μοντέλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του 2018 με τις πωλήσεις να ξεκινούν μέσα στο 2019.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις