autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Το 2025 στις αγορές η 5η γενιά του Toyota RAV4

Το 2025 στις αγορές η 5η γενιά του Toyota RAV4

18/10/2024

Στις αγορές το 2025 το νέο RAV4
Ανεξάρτητα σχέδια το παρουσιάζουν μεγαλύτερο
Θα είναι ισχυρότερο και με μικρότερη κατανάλωση

Στις αγορές το 2025 το νέο RAV4

Η νέα γενιά του Toyota RAV4 αναμένεται μέσα στο 2025, με τους ανεξάρτητους σχεδιαστές του διαδικτύου ήδη να έχουν αρχίσει να φτιάχνουν τις δικές τους εκδοχές για τη 5η γενιά του SUV που βρίσκεται στις αγορές τα τελευταία 30 χρόνια. Σύμφωνα με τις ανεξάρτητες εκδοχές, αυτό θα είναι μεγαλύτερο και ισχυρότερο, ενώ θα διαθέτει retro εμφάνιση.

Ανεξάρτητα σχέδια το παρουσιάζουν μεγαλύτερο

Σύμφωνα με τα ανεξάρτητα σχέδια, το νέο Toyota RAV4 αναμένεται να διαθέτει τραπεζοειδή φώτα και τετραγωνισμένη γρίλια στο μπροστά μέρος και τη μάσκα, ενώ θα εξοπλίζεται και με μεγάλη προστατευτική πλάκα για διαδρομές εκτός ασφάλτου. Όσον αφορά άλλα χαρακτηριστικά όπως το πίσω μέρος, αυτό θα μοιάζει με την απερχόμενη γενιά, ενώ σύμφωνα με φήμες που το περιβάλλουν, το νέο μοντέλο θα έχει και μεγαλύτερο πορτπαγκάζ, που θα ξεπερνά τα 600 λίτρα. Όλα αυτά βέβαια δεν αποτελούν πληροφορίες της μάρκας, αφού αυτή δεν έχει αποκαλύψει πολλά για το νέο SUV.

Θα είναι ισχυρότερο και με μικρότερη κατανάλωση

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα της νέας γενιάς του RAV4, θα αποτελούνται από υβριδικές και Plug - in υβριδικές επιλογές με καλύτερες επιδόσεις σε δύναμη, αυτονομία και κατανάλωση, αφού θα εξοπλίζονται με ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό μοτέρ. Η Toyota θα βάλει στόχο τους χαμηλούς ρύπους και κατανάλωση, για να αποφύγει πρόστιμα από τους νέους κανονισμούς της Ε.Ε. περί της αυτοκίνησης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις