autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Το CUPRA Raval εμφανίστηκε στο δρόμο κατά τη διάρκεια δοκιμών
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το CUPRA Raval εμφανίστηκε στο δρόμο κατά τη διάρκεια δοκιμών

4/10/2024

Το καμουφλάζ δεν μπορεί να κρύψει την επιθετική σχεδίαση.
Σπορτίφ και με οθόνες η καμπίνα.
226 άλογα και 440 χιλιόμετρα αυτονομία.
Στις 25.000 ευρώ η τιμή του.

Εντοπίστηκε στο δρόμο το CUPRA Raval

Στο δρόμο εντοπίστηκαν καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του CUPRA Raval. Ο λόγος για το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης που ετοιμάζει η ισπανική μάρκα, που όπως αποδεικνύεται έχει μπει σε φάση τελικών δοκιμών στο δρόμο.

Παρόλο το βαρύ καμουφλάζ που έχει το πρωτότυπο, στις διαθέσιμες εικόνες μπορούμε να αντιληφθούμε πως το μοντέλο διαθέτει ένα διαχύτη ενσωματωμένο στον πίσω προφυλακτήρα και μια μεγάλη μπροστινή μάσκα, συνοδευόμενη από τριγωνικούς προβολείς. Όπως φαίνεται το μοντέλο παραγωγής του Raval ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό τη σχεδίαση  του πρωτότυπου.

Σπορτίφ και με οθόνες η καμπίνα

Από το εσωτερικό του Raval δεν έχουν κυκλοφορήσει εικόνες. Γνωρίζουμε όμως από το πρωτότυπο, πως το ηλεκτρικό αδερφάκι του CUPRA Born θα εξοπλίζεται με δύο οθόνες, πολυλειτουργικό τιμόνι και σπορτίφ καθίσματα.

226 άλογα και 440 χιλιόμετρα αυτονομία

Η CUPRA δεν έχει δώσει πληροφορίες για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως πηγή ισχύος θα είναι ένα ηλεκτρικό μοτέρ 226 ίππων, το οποίο θα κινεί τους μπροστινούς τροχούς. H ηλεκτρική του αυτονομία θα φτάνει περίπου τα 440 χιλιόμετρα, ενώ όσον αφορά τις επιδόσεις, το αυτοκίνητο θα μπορεί να πετύχει το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα.

Στις 25.000 ευρώ η τιμή του

Το CUPRA Raval θα παράγεται στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2025. Το αρχικό κόστος απόκτησης του Raval φημολογείται πως θα ξεκινά από τις 25.000 ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις