Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Isuzu D-Max αποκτά αμιγώς ηλεκτρική έκδοση!

Το Isuzu D-Max αποκτά αμιγώς ηλεκτρική έκδοση!

20/3/2024

Κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαρτίου.
Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και 117 άλογα.
Στην Ευρώπη το 2025.
Παρουσιάστηκε και ήπια υβριδικό diesel μοντέλο.

Κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαρτίου

Το Isuzu D-Max θα προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2025. Η πρώτη teaser εικόνα του πρωτότυπου δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιαπωνική μάρκα, πριν τις 27 Μαρτίου, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, όταν και το πρωτότυπο θα κάνει επίσημη πρεμιέρα. Μαζί του θα είναι και ένα νέο ήπια υβριδικό diesel μοντέλο.

Δύο ηλεκτρικά μοτέρ και 117 άλογα το ηλεκτρικό

Το σύστημα κίνησης του ηλεκτρικού D-Max, αποτελείται από μία μπαταρία ιόντων λιθίου 66,9 kWh και δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα. Ο μπροστινός ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 54 ίππους και 108 Nm ροπής, ενώ ο πίσω 122 ίππους και 217 Nm ροπής. Η συνδυαστική ισχύς ορίζεται στα 177 άλογα και στα 325 Nm ροπής. Η μάρκα δεν αναφέρθηκε στην αυτονομία του ηλεκτρικού D-Max, είπε όμως πως το ωφέλιμο φορτίο 1.000 κιλών και η ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 κιλών που προσφέρει το πετρελαιοκίνητο, ισχύουν και για το ηλεκτρικό. Η τελική ταχύτητα του ηλεκτρικού D-Max θα ορίζεται περίπου στα 130 χλμ./ώρα.

Κλειστή μάσκα και νέες ζάντες το ηλεκτρικό Isuzu D-Max

Εξωτερικά, από τη διαθέσιμη εικόνα, παρατηρούμε πως το ηλεκτρικό πρωτότυπο Isuzu D-Max λαμβάνει μία κλειστή μάσκα με γαλάζια διακοσμητικά και LED φώτα. Επίσης, επωφελείται και από ένα νέο σετ ζαντών.

Παρουσιάστηκε και ήπια υβριδικό diesel μοντέλο

Κλείνοντας, ένα ακόμα νέο που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Isuzu μαζί με το ηλεκτρικό παρουσίασε και το πρωτότυπο, D-Max Hi-Lander MHEV. Αυτό έρχεται εξοπλισμένο με μια ήπια υβριδική έκδοση 48βολτ του turbodiesel κινητήρα των 1,9 λίτρων, χωρίς ωστόσο να συνοδεύεται από άλλες πληροφορίες, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί σε λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις