autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Το Nammi Box ήρθε στην Ευρώπη με τιμή από 23.000 ευρώ
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Nammi Box ήρθε στην Ευρώπη με τιμή από 23.000 ευρώ

26/8/2024

Νέο ηλεκτρικό από την Κίνα.
94 άλογα και 311 χλμ. αυτονομία.
Σύγχρονη σχεδίαση με LED φώτα.
Δύο οθόνες στην καμπίνα.

Από 23.000 ευρώ

Η κινεζική Dongfeng διευρύνει την γκάμα της στην Ευρώπη μέσω του Nammi Box. Το νέο ηλεκτρικό ξεκινά την πορεία του από την αγορά της Ελβετίας, όπου και προσφέρεται με τιμή από 23.000 ευρώ.

94 άλογα και 311 χλμ. αυτονομία

Το Nammi Box βασίζεται στην πλατφόρμα S3 της Dongfeng. Εξοπλίζεται με μπαταρία 42,3 kWh, η οποία τροφοδοτεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 94 ίππων. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα φόρτισης της μπαταρίας, αλλά η Dongfeng επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο έχει αυτονομία 311 χιλιομέτρων (WLTP).

Σύγχρονη σχεδίαση με LED φώτα

Αναφορικά με τη σχεδίαση, το μπροστινό μέρος διαθέτει έναν μεγάλο αεραγωγό στο κάτω μέρος και προβολείς οι οποίοι συνδέονται μέσω μίας LED μπάρας. Ως γενική εικόνα το Nammi Box θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα ηλεκτρικά μοντέλα της smart, όπως για παράδειγμα το #1. Από κει και πέρα, οι λαβές των θυρών είναι χωνευτές, ενώ αναφορικά με τους χρωματισμούς υπάρχει η δυνατότητα διχρωμίας με λευκή οροφή.

Δύο οθόνες στην καμπίνα

Στην καμπίνα παρατηρούμε πως υπάρχει ένα δίχρωμο δερμάτινο τιμόνι και πίσω του μια μικρή οθόνη που λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Μια μεγάλη οθόνη αφής για το infotainment είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό, ενώ κάτω από αυτήν βρίσκονται ένα ζευγάρι αεραγωγών. Το λευκό καπιτονέ δέρμα καλύπτει μεταξύ άλλων τα πάνελ των θυρών και στο κάτω μισό του ταμπλό, αυξάνοντας την πολυτέλεια. Τέλος, στην κεντρική κονσόλα έχει εγκατασταθεί και ένας ασύρματος φορτιστής τηλεφώνου, ενώ η μάρκα υποστηρίζει πως ο αποθηκευτικός χώρος είναι γενναιόδωρος.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις