Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Διευρυμένη εμπειρία με το νέο PEUGEOT i-Cockpit

7/1/2021

Η επιτυχία του Peugeot 3008 οφείλεται επίσης και στο εντυπωσιακό εσωτερικό του. Στο νέο Peugeot 3008, το PEUGEOT i-Cockpit® έχει αναβαθμιστεί παρουσιάζοντας μία ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση σε ένα μοντέλο στην κορυφή της γκάμας:

-Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την οθόνη των 12,3 ιντσών, είναι εύκολα διαμορφώσιμος και περιλαμβάνει ψηφιακή τεχνολογία απεικόνισης που ονομάζεται «Normally Black», εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και καλύτερη αναγνωσιμότητα των ενδείξεων, με ανώτερη χρωματική αντίθεση.

νέα οθόνη αφής των 10 ιντσών, είναι υψηλής ανάλυσης και συνοδεύεται από επτά κομψούς διακόπτες τύπου «πλήκτρα πιάνου» (toggle switches) που είναι ιδιαίτερα κομψοί και δίνουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε βασικές λειτουργίες άνεσης: ηχοσύστημα, κλιματισμός, 3D Connected σύστημα πλοήγησης με φωνητική αναγνώριση εντολών, παράμετροι λειτουργίας αυτοκινήτου, εφαρμογές smartphone, και alarm.

-Οι υβριδικές εκδόσεις εφοδιάζονται με ένα ειδικό πλήκτρο που παρέχει πρόσβαση στις λειτουργίες της ηλεκτροκίνησης.



Στο επίπεδο της κεντρικής κονσόλας, όλες οι εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσεως και αυτόματο κιβώτιο, διαθέτουν πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό τους και ειδικό επιλογέα προγραμμάτων οδήγησης, που δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των προγραμμάτων Normal, Sport και Eco.

Στις εκδόσεις με υβριδικό επαναφορτιζόμενο σύστημα κίνησης, ο συγκεκριμένος επιλογέας ρυθμίζει τη λειτουργία μεταξύ των προγραμμάτων οδήγησης: Electric (εργοστασιακή επιλογή κατά την εκκίνηση) / Hybrid / Sport / 4WD (αποκλειστικά στην έκδοση HYBRID4 300).

Το νέο SUV PEUGEOT 3008 διατίθεται με κινητήρες εσωτερικής καύσεως που επιτυγχάνουν χαμηλές εκπομπές CO2, από 129 g/km. Οι κινητήρες αυτοί πληρούν τις προδιαγραφές των πιο πρόσφατων οδηγιών EURO 6 και λαμβάνουν έγκριση τύπου βάσει του πρωτοκόλλου WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). Αναλυτικότερα, το μοντέλο της Peugeot διατίθεται με κινητήρα πετρελαίου απόδοσης 130 ίππων, δύο κινητήρες βενζίνης ισχύος 130 και 180 ίππων, ενώ δεν απουσιάζουν και οι plug-in υβριδικές επιλογές, στις οποίες η συνδυαστική ισχύς αυξάνεται στους 225 και 300 ίππους (τετρακίνητη).

Το νέο μοντέλο διατίθεται ήδη στο επίσημο Δίκτυο Διανομέων της Peugeot με τιμή εκκίνησης 24.900 ευρώ με βάση την ισχύουσα εμπορική πολιτική της εταιρείας.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει