2 φωτογραφίες »

Το Peugeot 3008 ανανεώθηκε και έφτασε στη χώρα μας

Διαβάστηκε από 1075 αναγνώστες - 7/1/2021

Το Peugeot 3008, μετά την εμπορική επιτυχία περισσότερων από 800.000 πωλήσεων, αναβαθμίστηκε και επανέρχεται. Η τιμή εκκίνησής του ορίζεται στα 24.900 ευρώ και είναι ήδη διαθέσιμο στην χώρα μας.

Το Peugeot 3008 βρίσκεται στην κορυφή των μικρομεσαίων SUV στην Ευρωπαϊκή αγορά, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα σχεδόν 800.000 οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από την ημέρα που λανσαρίστηκε το 2016. Το μοντέλο σημειώνει εξαιρετική εμπορική επίδοση στην Ευρώπη και διεθνώς, με τον τίτλο του «Car Of The Year 2017» να αποτελεί επιστέγασμα αυτής της επιτυχίας του. Το εμπνευσμένο design του νέου Peugeot 3008 διαθέτει στοιχεία που παραπέμπουν σε μια νέα εποχή, με ολοένα και περισσότερη κομψότητα. Επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, νέα Full LED πίσω φωτιστικά σώματα, νέα χρώματα αμαξώματος, καθώς και ένας νέος προαιρετικός εξοπλισμός με την ονομασία "Black Pack", είναι μερικά από αυτά.

Το νέο Peugeot 3008 ενσαρκώνει ιδανικά την έννοια της «δύναμης της επιλογής», καθώς προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής Plug-In υβριδικών με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, και με κινητήρες εσωτερικής καύσεως βενζίνης Puretech ή Diesel BlueHDi, που εξασφαλίζουν οδηγική ευχαρίστηση και οικονομία. Χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε ότι αφορά τις ευφυείς τεχνολογίες, το νέο SUV Peugeot 3008 προσφέρει τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, αλλά και το νέο PEUGEOT i- Cockpit® που διαθέτει νέα οθόνη αφής 10 ιντσών υψηλής ανάλυσης.Για να ολοκληρώσει την αναβαθμισμένη εμπειρία, το μοντέλο προσφέρεται με τη νέα δομή διάρθρωσης της γκάμας, Smart Diversity, η οποία διαμορφώνεται από 3 βασικά επίπεδα εξοπλισμού, το καθένα από τα οποία μπορεί να εμπλουτισθεί και με πρόσθετο εξοπλισμό που ονομάζεται «Plus» επιλογή. Tο νέο PEUGEOT 3008 μπορεί να πωληθεί και Online μέσω του ιστότοπου της μάρκας.


 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει