Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Suzuki Jimny επιστρέφει υβριδικό το 2024
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Suzuki Jimny επιστρέφει υβριδικό το 2024

4/4/2022

Η Suzuki και επίσημα επιβεβαιώνει την μεγάλη επιστροφή του Jimny, έτοιμο να «οργώσει» όλους τους χωματόδρομους της «Γηραιάς Ηπείρου», εφοδιασμένο με το ικανότατο σύστημα τετρακίνησης αλλά και ως υβριδικό!

Υβριδικό Suzuki Jimny το 2024

Την επιστροφή του Jimny στις ευρωπαϊκές αγορές το 2024 επιβεβαίωσε επίσημα η Suzuki, αφού θα εφοδιάζεται με το υβριδικό σύστημα της εταιρείας, πληρώντας πλέον όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων.
 

Προς το παρόν μόνο η επαγγελματική εκδοχή του

Η τέταρτη γενιά του Suzuki Jimny που παρουσιάστηκε το 2018, είχε συγκεντρώσει όλα τα φώτα επάνω του αλλά και τους φίλους της εταιρείας, που περίμεναν το αναμενόμενο 4x4 πως και πως. Βέβαια, η Suzuki αναγκάστηκε να σταματήσει τη διάθεση του ικανότατου 4x4 στην Ευρώπη καθώς δεν πληρούσε τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων, αφήνοντας μόνο την επαγγελματική εκδοχή του.
 

Το υβριδικό Jimny θα συμπληρώσει την εξηλεκτρισμένη γκάμα

Σύντομα αυτό αναμένεται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον, αφού η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε την επιστροφή του αγαπημένου 4x4 μοντέλου, το οποίο αναμένεται το 2024 εξοπλισμένο με υβριδικό σύστημα κίνησης. Η κίνηση αυτή πέρα του ότι συμβαδίζει με την μελλοντική στρατηγική της εταιρείας για εξηλεκτρισμό της γκάμας, δίνει και μία ευκαιρία να μπει ακόμα πιο δυναμικά στην ευρωπαϊκή αγορά.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε