autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Το επερχόμενο Jeep Wagoneer S έρχεται «ψυχρό»

Το επερχόμενο Jeep Wagoneer S έρχεται «ψυχρό»

13/8/2024

Οι ιθύνοντες της Jeep εκμεταλλεύονται τις πολικές συνθήκες της χώρας
Με 600 ίππους και τελική τα 200 χλμ./ ώρα
Θα έχει καμπίνα με τέσσερις οθόνες
Ξεκινά από τις ΗΠΑ, κοντά στα 66.600 ευρώ

Οι ιθύνοντες της Jeep εκμεταλλεύονται τις πολικές συνθήκες της χώρας

H Jeep αποκάλυψε το επερχόμενο Wagoneer S το περασμένο Μάιο και οι μηχανικοί συνεχίζουν τις δοκιμές. Δοκιμές οι οποίες έχουν σκοπό να ρυθμίσουν τις τελικές λεπτομέρειες πριν τις πρώτες παραδόσεις του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV. ¶νθρωποι της Jeep βρέθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, έτσι ώστε να θέσουν το μοντέλο της εταιρείας στις ιδιαίτερα πολικές συνθήκες της χώρας. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Jeep, Antonio Filosa, ο χειρισμός και οι επιδόσεις του Wagoneer S οι χειμερινές συνθήκες της Νέας Ζηλανδίας είναι οι ιδανικές ώστε να τελειωποιηθούν οι ρυθμίσεις. Ο Filosa σημειώνει ότι το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Selec-Terrain περιλαμβάνει λειτουργία Snow και τα τεστ του νέου μοντέλου σε συνθήκες όπως αυτές, θα είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί η καλή απόδοση σε ανάλογες συνθήκες σε κάθε μέρος του κόσμου.

Με 600 ίππους και τελική τα 200 χλμ./ ώρα

Το Wagoneer S έρχεται με έναν ηλεκτροκινητήρα δυναμικής 600 ίππων και 837 Nm ροπής. Η ισχύς αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς και με τη συμβολή του Selec-Terrain, οι μπροστινοί τροχοί μπορούν να αποσυνδεθούν όταν το αμάξι ταξιδεύει σε αυτοκινητόδρομο για να διευρύνει την αυτονομία. Το Wagoneer S χρησιμοποιεί ένα πακέτο μπαταρίας 100,5 kWh για το οποίο η εταιρεία αναφέρει ότι θα παρέχει αυτονομία πάνω από 482 χλμ. . Η Jeep σημειώνει πως η μπαταρία φορτίζει με 400 βολτ και με γρήγορο φορτιστή DC απαιτεί 23 λεπτά για να γεμίσει από το 20% έως 80%. Αν και το Wagoneer S ζυγίζει 2.570 κιλά, είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ./ ώρα σε 3,5 δλ. , ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ ώρα.

Θα έχει καμπίνα με τέσσερις οθόνες

Όσον αφορά το εσωτερικό, το ταμπλό του Jeep Wagoneer S θα ενσωματώνει  έως και τέσσερις διαφορετικές οθόνες. Μία από αυτές θα έχει το ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων (12,3 ίντσες). Αυτή για το infotainment Uconnect 5 (12,3 ιντσών) διαιρείται σε δύο τμήματα, ενώ υπάρχει και μία τρίτη οθόνη μπροστά από τη θέση του συνοδηγού (10,25 ιντσών). Και οι τρεις οθόνες έχουν αθροιστική διαγώνιο στις 45 ίντσες. Τέλος, η τέταρτη οθόνη βρίσκεται κάτω από αυτή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και αναμένεται να χρησιμεύει για τις ρυθμίσεις κλιματισμού.

Ξεκινά από τις ΗΠΑ, κοντά στα 66.600 ευρώ

Όσον αφορά τα της τιμής, το επερχόμενο Jeep Wagoneer S θα είναι αρχικά διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ από το δεύτερο εξάμηνο του 2024, ενώ αργότερα θα προσφερθεί σε αγορές σε όλο τον κόσμο. Το κόστος του στις ΗΠΑ ξεκινά από 71.995 δολάρια (περίπου 66.600 ευρώ).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε