Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos

Το επερχόμενο SUV της Lotus είναι πολλά υποσχόμενο

9/5/2017

Θα κυριαρχήσει ως ένα από τα πιο ελαφριά και πιο σπορ crossovers της αγοράς.

Μπορεί το πολυαναμενόμενο SUV της Lotus να απέχει τέσσερα ή και πέντε χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, μα αν αυτές οι φωτογραφίες από τη  Angelo Polo Gallardo δίνουν μια ιδέα για το τι να περιμένουμε, έχουμε πολλά να ελπίζουμε.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο απέχουμε χρονικά από την επίσημη παρουσίαση, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί με τι θα μοιάζει. Παρά όλα αυτά, ο σχεδιαστής έχει συνδυάσει τα κυριότερα σχεδιαστικά στοιχεία της Lotus και τα συγκεντρώνει σε ένα σπορ και συμπαγές SUV που θα μπορούσε να είναι ελαφρώς μικρότερο από το Audi Q2 και να πωλείται αποκλειστικά ως τρίθυρο.

Εξετάζοντας, εκτός ​​από το παρμπρίζ και τα πλευρικά παράθυρα που έχουν ζωγραφιστεί, το υπόλοιπο του λεγόμενου Lotus Evolve, υιοθετεί ένα επιθετικό σχήμα που προδίδει μία άγρια μάσκα με πολλές απότομες γωνίες, ενώ ιδιαίτερες γραμμές ενώνουν το πάνω μέρος των μπροστινών τροχών  με τις πίσω κολόνες.

¶λλα αξιοσημείωτα στοιχεία στη συγκεκριμένη σχεδίαση,  είναι οι γωνιακοί  προβολείς και τα φώτα οροφής, το σύνολο των  μεγάλων τροχών και ένα εντυπωσιακό  χρώμα, συνδυασμός πράσινου και κίτρινου.

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ακόμη δώσει στο συγκεκριμένο μοντέλο το πράσινο φως ώστε να μπει στη παραγωγή, αλλά όταν εν τέλει δοθεί , φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει ως ένα από τα πιο ελαφριά και πιο σπορ crossovers της αγοράς.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις