Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Τα Audi S6 και S7... ομορφαίνουν στην έκδοση Nardo Sport
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα Audi S6 και S7... ομορφαίνουν στην έκδοση Nardo Sport

6/9/2024

Με γκρι χρώμα, μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες.
Πολλές τεχνολογίες και πλήρης εξοπλισμός.
Παραμένει η ισχύς των 450 ίππων.

Με γκρι χρώμα, μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες

Τα S6 και S7 στην έκδοση Nardo Sport αποκάλυψε η Audi. Τα δυο γερμανικά μοντέλα, στη συγκεκριμένη έκδοση «ντύνονται» με το δημοφιλές Nardo Gray χρώμα της μάρκας και παράλληλα λαμβάνουν μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες.

Στο εξωτερικό, τα Audi S6 και S7 στην Nardo Sport έκδοση, εξοπλίζονται με γυαλιστερές μαύρες ζάντες 21 ιντσών, μαύρη οροφή, καπάκια καθρεπτών από ανθρακονήματα και σκούρους προβολείς. Τα σήματα είναι επίσης μαύρα με εξαίρεση το έμβλημα «S» στη μάσκα. Τις κόκκινες λεπτομέρειες τις βρίσκουμε και στο εσωτερικό, όπως για παράδειγμα στις ραφές του τιμονιού, του ταμπλό, της κεντρικής κονσόλας, στα πατάκια αλλά και στο ταμπλό. Επίσης κόκκινες ραφές και σήματα έχουν και τα καθίσματα, ενώ κόκκινες είναι και οι ζώνες ασφαλείας.

Παραμένει η ισχύς των 450 ίππων

Στην έκδοση Nardo Sport Edition δεν επηρεάζεται το σύστημα κίνησης, παρά μόνο η εμφάνιση. Ως εκ τούτου κάτω από το καπό των μοντέλων συνεχίζει να βρίσκεται ο γνωστός ήπια υβριδικός twin-turbo V6 2,9 λίτρων κινητήρας με ισχύ 450 άλογα και 559 Nm ροπής.

Πολλές τεχνολογίες και πλήρης εξοπλισμός

Η Audi υποστηρίζει πως στην έκδοση Nardo Sport τα S6 και S7 έχουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους πολλά σύστημά υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού, όπως το προσαρμοζόμενο cruise control, τεχνολογία αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας.

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες στις ΗΠΑ

Τα Audi S6 Nardo Sport Edition και Audi S7 Nardo Sport Edition είναι διαθέσιμα στην αγορά των ΗΠΑ. Το κόστος για το πρώτο ξεκινά από 94.895 δολάρια (85.372 ευρώ περίπου) και για το δεύτερο από 105.395 δολάρια (94.818 ευρώ περίπου).   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις