autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Το ηλεκτρικό pick-up Maxus eTerron 9 ήρθε στην Ευρώπη
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό pick-up Maxus eTerron 9 ήρθε στην Ευρώπη

19/9/2024

Κινέζικο ηλεκτρικό pick-up.
Η καρότσα μεταφέρει αντικείμενα έως 2,4 μέτρα μήκος.
Δύο οθόνες στο εσωτερικό και χώρος για «κρεβάτι».
Τετρακίνητο με 442 άλογα και 430 χιλιόμετρα αυτονομία.

Κινέζικο ηλεκτρικό pick-up

Πρεμιέρα στην Ευρώπη έκανε το Maxus eTerron 9. Το νέο ηλεκτρικό pick-up της κινεζικής Maxus, υπόσχεται αυτονομία 430 χιλιομέτρων, είναι τετρακίνητο με ισχύ 442 ίππων, ενώ το ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται στα 620 κιλά.

Η καρότσα μεταφέρει αντικείμενα έως 2,4 μέτρα μήκος

Εξωτερικά, η κλειστή μάσκα του Maxus eTerron 9 πλαισιώνεται από κάθετους προβολείς με φώτα ημέρας σε σχήμα C, ενώ το καπό ανοίγει ηλεκτρικά για να αποκαλύψει έναν χώρο αποσκευών 236 λίτρων. Στο πίσω μέρος, η πρόσβαση στην καρότσα δίνεται μέσω μίας ηλεκτρικής πόρτας, με τη μάρκα να υπογραμμίζει πως αυτή μπορεί να χωρέσει αντικείμενα έως 2,4 μέτρα μήκος. Η ικανότητα ρυμούλκησης φτάνει τα 3.500 κιλά, ενώ το ωφέλιμο φορτίο στα 620 κιλά. Το συνολικό μήκος του pick-up είναι 5.500 χιλιοστά.

Δύο οθόνες στο εσωτερικό και χώρος για «κρεβάτι»

Στην καμπίνα τα καθίσματα καλύπτονται με δέρμα, ενώ παρούσες είναι και δύο οθόνες ενσωματωμένες σε ένα πλαίσιο, μίας ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία για το infotainment. Οι αγοραστές θα βρουν επίσης 20 αποθηκευτικούς χώρους καθώς και ένα ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού οκτώ κατευθύνσεων με λειτουργίες αερισμού και μασάζ. Η Maxus αναφέρει πως και τα δύο μπροστινά καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως για να δημιουργήσουν μια σχεδόν επίπεδη επιφάνεια με μήκος 1,7 μέτρα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ξεκούραση του οδηγού.

Τετρακίνητο με 442 άλογα και 430 χιλιόμετρα αυτονομία

Η ισχύς παρέχεται από μια μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου 102 kWh, η οποία παρέχει αυτονομία 430 χιλιομέτρων (WLTP). Χάρη στη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 115 kW (DC) η αναπλήρωση από 20% σε 80% γίνεται σε περίπου 40 λεπτά, σύμφωνα με τη μάρκα. Το Maxus eTerron 9 εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, τα οποία συνολικά αποδίδουν 442 άλογα. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 5,8 δευτερόλεπτα. Το Maxus eTerron 9 εξοπλίζεται με τέσσερα modes οδήγησης (Normal, Sand, Mud και Custom), αλλά και με αερανάρτηση.
 
Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2024.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις