Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Το ηλεκτρικό της Nyobolt φορτίζει στο 80% σε λιγότερο από 5 λεπτά
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό της Nyobolt φορτίζει στο 80% σε λιγότερο από 5 λεπτά

3/7/2024

Φορτίζει από το 10 έως το 80% σε κάτω από 5 λεπτά.
Σε 6 λεπτά φορτίζει η μπαταρία.
Μικρή αυτονομία για μόνο 250 χιλιόμετρα.
Ζυγίζει μόλις 1.250 κιλά.

Συνεχίζονται οι δοκιμές του sportscar της Nyobolt

Η Nyobolt συνεχίζει τις δοκιμές του ηλεκτρικού της sportscar, το οποίο μπορεί να φορτίσει πλήρως μέσα σε έξι λεπτά. Η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες από τις δοκιμές του μοντέλου στους δρόμους, τις οποίες και συνόδευσε με νέες πληροφορίες. Η Nyobolt  ανέφερε πως το μοντέλο της μπορεί να φορτίσει από το 10 έως το 80% σε μόλις 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα, αν και η αυτονομία του είναι μόλις στα 250 χιλιόμετρα.

Αντέχει και μετά από 4.400 φορτίσεις η μπαταρία

Η εταιρεία για το γρήγορο χρόνο φόρτισης, ισχυρίστηκε ότι είναι διπλάσιος σε ταχύτητα από αυτόν που βρίσκουμε σε άλλα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με δυνατότητα εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης. Το μειονέκτημα για το ηλεκτρικό της Nyobolt είναι πως διαθέτει μια μπαταρία 35 kWh, που του δίνει αυτονομία κίνησης για 250 χιλιόμετρα. Παρά τη μικρή αυτονομία, η εταιρεία υποστηρίζει πως έχει πλέον η μπαταρία ολοκληρώσει 4.400 πλήρεις κύκλους γρήγορης φόρτισης και παρά ταύτα εξακολουθεί να διατηρεί πάνω από το 80% της χωρητικότητάς της.

Ζυγίζει μόλις 1.250 κιλά

Το ηλεκτρικό της Nyobolt δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Julian Thomson, σχεδιαστή της αρχικής Lotus Elise. Η Nyobolt αναφέρει πως έχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης DC 350 kW και ζυγίζει μόλις 1.250 κιλά, βάρος εξαιρετικά χαμηλό για ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Μικρή παραγωγή

Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με σκοπό να παραχθεί σε μικρό αριθμό μονάδων. Η Nyobolt δεν γνωστοποίησε κάποιο χρονοδιάγραμμα παραγωγής.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις