Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Opel/Vauxhall και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο της Opel/Vauxhall και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το νέο Opel Grandland αποκαλύπτεται σε ανεπίσημο σχέδιο

11/3/2024

Αυξημένο σε διαστάσεις αλλά και σε χώρους για επιβάτες και αποσκευές.
LED φώτα σε συνδυασμό με τη Vizor μάσκα.
Θα προσφερθεί ως υβριδικό αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
Δύο οθόνες στην καμπίνα και περισσότερες τεχνολογίες σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Παρουσιάζεται μέσα στην άνοιξη

Την άνοιξη του 2024 προετοιμάζεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα το νέο Opel Grandland. Μέχρι τότε όμως ένα ανεξάρτητο σχέδιο ήρθε για να μας δώσει μία πρώτη οπτική της καινούργια εμφάνισης που θα έχει το επερχόμενο γερμανικό οικογενειακό SUV.

Αυξημένο σε διαστάσεις αλλά και σε χώρους για επιβάτες και αποσκευές

Το ανεπίσημο σχέδιο προέρχεται από τη βρετανική ιστοσελίδα autoexpress και γι' αυτό το μοντέλο έχει το λογότυπο της Vauxhall, όπως δηλαδή ονομάζεται η Opel στην αγορά της Βρετανίας. Σε κάθε περίπτωση η νέα γενιά του Opel Grandland θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium της Stellantis, κάτι που θα ισχύσει και στο ολοκαίνουργιο Peugeot 5008. Το μήκος του θα μεγαλώσει σε περίπου 4.700 χλστ., γεγονός που θα αναβαθμίσει τους χώρους, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τα μπαγκάζια.

LED φώτα σε συνδυασμό με τη Vizor μάσκα

Σε ότι αφορά τη σχεδίαση το νέο Grandland θα αποκτήσει boxy οπτική. Το εμπρόσθιο μέρος θα είναι εμπνευσμένο από το Mokka και τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της Opel, που χαρακτηρίζονται από τη «Vizor» μάσκα συνδυαστικά με LED φώτα. Το καπό θα έχει επίπεδη σχεδίαση, ενώ ψηλότερη θα είναι και η γραμμή της οροφής έως και την πόρτα του χώρου αποσκευών. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ θα ξεπερνά τα 500 λίτρα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Θα προσφερθεί ως υβριδικό αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

Το νέο Opel Grandland θα έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, μαζί με τις υβριδικές επιλογές που θα υπάρχουν στην γκάμα. Το Grandland Electric θα εξοπλιστεί με τη μεγαλύτερη μπαταρία 98 kWh και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ενώ η αυτονομία του θα ξεπερνά τα 640 χιλιόμετρα. Στα υβριδικά σύνολα δεν αποκλείεται στην γκάμα να δούμε έναν ήπια υβριδικό βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων με 136 ίππους και μία Plug-in υβριδική επιλογή αποτελούμενη από τον 1,6 λίτρων κινητήρα βενζίνης, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μία μπαταρία, όπου θα προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία για περίπου 65 χλμ..

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις